Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άδειαζε τα ρεζερβουάρ σε σταθμευμένα ΙΧ!

Ελλάδα 4:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άδειαζε τα ρεζερβουάρ σε σταθμευμένα ΙΧ!

ΝΕΑ

Άδειαζε τα ρεζερβουάρ σε σταθμευμένα ΙΧ!

ΝΕΑ

Εκτός από καύσιμα ο επιτήδειος ληστής προσπαθούσε να αφαιρέσει από τα οχήματα και ακριβά ανταλλακτικά.

Advertisement
Advertisement

Πιο ήσυχοι θα κοιμούνται οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στα Βόρεια Προάστια και ειδικότερα στην περιοχή του Αμαρουσίου καθώς οι Αρχές συνέλαβαν έναν επιτήδειο ληστή ο οποίος άδειαζε τα ρεζερβουάρ των οχημάτων και προσπαθούσε να αφαιρέσει και ανταλλακτικά υψηλής αξίας.

Ωστόσο κάποιο θύμα-ιδιοκτήτης οχήματος αντιλήφθηκε τον 36χρονο ληστή κάλεσε την Αστυνομία και ξεκίνησε ένα κυνηγητό που οδήγησε στη σύλληψη του από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στο Μαρούσι.

Advertisement
Advertisement

Ο κατηγορούμενος λίγο πριν τη σύλληψή του είχε διαρρήξει αυτοκίνητο στο Μαρούσι και αφού έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του οχήματος, διέφυγε με το αυτοκίνητό του και κλήθηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Οι προστρέξαντες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, έπειτα από αναζητήσεις κατάφεραν, λίγο αργότερα, να εντοπίσουν το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν ο κατηγορούμενος στην περιοχή του Αμαρουσίου, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου, όπου και ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, φακός, τρόμπα άντλησης καυσίμου, 7 τάπες ρεζερβουάρ οχημάτων, 2 άδεια μπιτόνια και χωνί υγρών.

Advertisement

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου εξιχνιάστηκαν δύο ακόμα περιπτώσεις κλοπών βενζίνης από ρεζερβουάρ αυτοκινήτων στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σοκ το γέμισμα ρεζερβουάρ με e-fuels
Νέο ενεργειακό σοκ: Εμφανίστηκε βακτήριο που «τρώει» τα καύσιμα στο ρεζερβουάρ
Προσοχή! Στο στόχαστρο των κλεφτών τα… γεμάτα ρεζερβουάρ