ΝΕΑ

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Συνεργασία με το ΙΕΚ Δέλτα

Ελλάδα 18:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Συνεργασία με το ΙΕΚ Δέλτα

ΝΕΑ

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Συνεργασία με το ΙΕΚ Δέλτα

ΝΕΑ

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ Δέλτα 360.

Advertisement

Στόχος της συνεργασίας είναι η δημιουργία μιας νέας γενιάς επαγγελματιών που θα διακρίνεται για την υψηλού επιπέδου κατάρτιση.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας οι σπουδαστές Μηχανοτρονικής του τομέα Τεχνικών Επαγγελμάτων ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Αθήνα θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν μέσα στα μηχανολογικά και ηλεκτρολογικά συνεργεία που διαθέτει ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη για την after sales εξυπηρέτηση των ιδιωτών και εταιρικών πελατών του.

Advertisement

Κατά τη διάρκεια της εργαστηριακής εκπαίδευσης τους, οι σπουδαστές θα γνωρίσουν τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά συστήματα που χρησιμοποιούνται στο χώρο του αυτοκινήτου, αλλά και σε μία ευρεία γκάμα οχημάτων όπως μοτοσικλέτες, μηχανές θαλάσσης, βαρέα οχήματα και γεωργικά μηχανήματα. Τη συνεργασία συμπληρώνουν εκπαιδευτικές επισκέψεις και διοργάνωση σεμιναρίων και webinars από τους ειδικούς της εταιρίας για τους σπουδαστές Μηχανοτρονικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σε όλη τη χώρα.

Επιπλέον, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη θα προσφέρει στους αποφοίτους του ΙΕΚ Δέλτα 360 επαγγελματικές ευκαιρίες για πρακτική άσκηση και απασχόληση σε νευραλγικές θέσεις εντός του οργανισμού.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος, φέτος κλείνει μισό αιώνα ισχυρής παρουσίας στον τομέα της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται σε 8 μεγάλες πόλεις, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη, Βόλο, καθώς και στην Αθήνα, στη νέα υπερσύγχρονη εκπαιδευτική δομή στην οδό Σταδίου 26.

Advertisement

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη είναι ένας οργανισμός που σχεδιάζει και εφαρμόζει σύγχρονα συστήματα διοίκησης για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού του, εξασφαλίζοντας ένα αξιοκρατικό και ανθρωποκεντρικό εργασιακό περιβάλλον και δημιουργώντας αυθόρμητα υψηλή δέσμευση στους ανθρώπους του. Έτσι, λοιπόν, καλωσορίζει τη συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ Δέλτα 360.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Όμιλος Σαρακάκη βοηθά την Ουκρανία
Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Ανακύκλωση αποτσίγαρων με την Cigaret Cycle
Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Νέα εταιρική ιστοσελίδα