Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Όμιλος Σαρακάκη βοηθά την Ουκρανία

Ελλάδα 16:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Όμιλος Σαρακάκη βοηθά την Ουκρανία

ΝΕΑ

Ο Όμιλος Σαρακάκη βοηθά την Ουκρανία

ΝΕΑ

O Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, με αίσθημα ευθύνης και προσπαθώντας να μείνει πιστός στη δέσμευσή του να είναι χρήσιμος και ωφέλιμος στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, στέκεται με αλληλεγγύη δίπλα στους ανθρώπους που πλήττονται από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Advertisement
Advertisement

Ο Όμιλος θέτει στη διάθεση της Πολιτείας 2 Λεωφορεία για την Αποστολή Ανθρωπιστικής Βοήθειας στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Παρακολουθώντας στενά τα δραματικά γεγονότα που εκτυλίσσονται στην Ουκρανία και με σκοπό τη στήριξη της εθνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες από τον πόλεμο, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη κατόπιν συνεννοήσεως με την ελληνική κυβέρνηση, έθεσε άμεσα στη διάθεση της Πολιτείας 2 λεωφορεία τουριστικού τύπου μάρκας Volvo-Irizar, με δυνατότητα μεταφοράς 52 επιβατών το καθένα για την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης και μεταφοράς ανθρώπων και αγαθών πρώτης ανάγκης προς την Ουκρανία.

«Ως ένας επιχειρηματικός Όμιλος, που φέτος συμπληρώνουμε 100 χρόνια από την ίδρυσή μας, έχουμε ως αρχή μας να μην παίρνουμε ποτέ πολιτικές θέσεις. Ωστόσο, αναγνωρίζοντας την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία, και καθώς ήδη παρατηρούμε από πολύ κοντά την αύξηση των προσφυγικών ροών λόγω της επιχειρηματικής μας παρουσίας στη Ρουμανία, αισθανόμαστε την ανάγκη και την ευθύνη να βοηθήσουμε εμπράκτως τους ανθρώπους που υποφέρουν». Αυτά αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Ανακύκλωση αποτσίγαρων με την Cigaret Cycle
Πως… φρέναραν οι Κινέζοι την προέλαση των Ρώσων; (+video)
Στο ΚΤΕΛ Λάρισας το πρώτο υβριδικό λεωφορείο Volvo 7900 Full Hybrid