Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

5 σπάνιες Aston σε δημοπρασία

Ελλάδα 10:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

5 σπάνιες Aston σε δημοπρασία

ΝΕΑ

5 σπάνιες Aston σε δημοπρασία

ΝΕΑ

Την επόμενη εβδομάδα θα δημοπρατηθούν 5 σπάνιες Aston Martin σε εξαιρετική κατάσταση, με λίγα χιλιόμετρα, από ιδιωτική συλλογή και εμείς, κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε: τις χαζεύουμε.

Advertisement
Advertisement

Πέντε υπέροχες Aston Martin από μια ιδιωτική συλλογή πρόκειται να δημοπρατηθούν στο Silverstone Classic Live Online Auction το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Παράλληλα με τη συλλογή GT Generation θα υπάρχουν έξι ακόμη Aston Martin, συμπεριλαμβανομένου ενός σπάνιου Vantage V550 που στο παρελθόν άνηκε στην οικογένεια του Σουλτάνου του Brunei. Η συλλογή GT Generation ήταν ένα όνειρο ενός ατόμου με πάθος για τις GT της Aston Martin και περιελάμβανε πέντε αυτοκίνητα. Το πρώτο αυτοκίνητο στη συλλογή είναι η υπέροχη DBS του 1969, ένα μοντέλο που χρωστάει τη φήμη του στις ταινίες του James Bond. Αυτή η DBS παρουσιάζεται στο Dubonnet Red χρώμα αμαξώματος, με εσωτερικό υπενδεδυμένο σε σκούρα απόχρωση. Έχοντας μόλις πέντε ιδιοκτήτες, ο σημερινός πωλητής το χρησιμοποίησε με φειδώ, διασφαλίζοντας την τακτική του συντήρηση και εκτιμάται πως η αξία του στη δημοπρασία, θα κυμανθεί από 70.000 έως 80.000 λίρες (€77.000- €88.000).

Advertisement
Advertisement

Η Virage στο Suffolk Red του 1991, είναι ένα ακόμα πολύ εντυπωσιακό αυτοκίνητο στου οποίου ο συνολικός χιλιομετρητής γράφει μόλις 1.700 χλμ. H Virage είχε μόλις δύο ιδιοκτήτες και ο πωλητής περιγράφει το αυτοκίνητο ως «σε εκπληκτική κατάσταση» και παρέχεται με τα έγγραφα της από την αγορά της ως καινούργια. Εκτιμάται πως θα φτάσει σε ένα ποσό από £ 60.000 έως £ 70.000 (€65.800- €77.000) και ως τιμή αυτή κρίνεται εξαιρετική για ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο που έχει διατηρηθεί τόσο καλά. Το επόμενο μοντέλο της Aston Martin είναι η Vanquish του 2002 που παραδόθηκε από τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους στον πρώτο της ιδιοκτήτη. Εμφανίζεται με τον σπανιότερο χρωματικό συνδυασμό, Aston Martin Racing Green στο αμάξωμα με εσωτερικό Fern Green με υλικό επένδυσης την Alcantara.

Το τέταρτο αυτοκίνητο στη συλλογή Generation GT είναι το V8 Coupe του 1997, το οποίο εκτιμάται σε 60.000 έως 70.000 £, το οποίο συντηρείται τακτικά από την Aston Works και την Aston Engineering και πιο πρόσφατα από τον ειδικό της μάρκας Christian Lewis. Πρόκειται για ένα από τα πιο σπάνια μοντέλα της οικογένειας Aston Martin V8 και παρουσιάζεται σε έναν από τους καλύτερους χρωματικούς συνδυασμούς Pentland Green με πράσινο εσωτερικό. Το τελευταίο αυτοκίνητο των πέντε είναι το DB7 του 2003 με εκτίμηση 20.000 έως 23.000 £, γεγονός που το καθιστά μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσει κανείς ένα μεγάλο GT με κινητήρα V12. Με 65.420 χιλιόμετρα στο κοντέρ, αυτό το αυτοκίνητο έχει συντηρηθεί πλήρως από τους κύριους αντιπροσώπους και τους ειδικούς της μάρκας και συνοδεύεται από ένα αρχείο ιστορικού συντήρησης. Ένα υπέροχο αυτοκίνητο σε Stronsay Silver με δερμάτινο εσωτερικό Pacific Blue.

Advertisement

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησε η παραγωγή του πρώτου SUV της Aston Martin

Advertisement

Η Aston Martin πουλά την πρώτη DB4 GT Continuation

Πωλείται η Aston Martin Volante του Μπέκαμ