Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

4C με 415 PS από τη Pogea!

Ελλάδα 7:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

4C με 415 PS από τη Pogea!

ΝΕΑ

4C με 415 PS από τη Pogea!

ΝΕΑ

Τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα είναι περιζήτητα πριν ακόμα κυκλοφορήσουν στους δρόμους. Όχι μόνο για τους επίδοξους αγοραστές αλλά και για τους οίκους βελτιώσεων που αναζητούν φρέσκιες ιδέες. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Κάπως έτσι έχει η ιστορία με την Alfa Romeo 4C και την επέμβαση σε αυτή από τη Pogea Racing. Ο γερμανικός οίκος βελτιώσεων που δραστηριοποιείται από το 1997, έχει ήδη γνωστοποιήσει τα σχέδια του να επέμβει αισθητικά και πρακτικά στο ιταλικό σπορ μοντέλο.

Στον πρώτο τομέα, ντύνει την 4C με νέο αεροδυναμικό kit που περιλαμβάνει εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων , τεράστιους τροχούς 19 και 20 ιντσών και στο εσωτερικό έχει χρησιμοποιήσει πάλι ανθρακονήματα, δέρμα και αλουμίνιο, με τη δυνατότητα εξατομικευμένων στιλιστικών επιλογών.

Σημαντική ήταν η επέμβαση στον τετρακύλινδρο κινητήρα που απέκτησε νέους υπέρ-τροφοδότες, αναβαθμισμένα συστήματα ψύξης και πλήρωσης καυσίμου αλλά και νέο σύστημα εξατμίσεων. Από τα 240 άλογα, η 4C της Pogea Racing καρπώνεται πλέον των δυνάμεων 415 αλόγων με 45.8 kgp ροπής!

Advertisement
Advertisement

Όπως είναι εύλογο, η εταιρεία από το Φρίντριχσάφεν, αναγκάστηκε να επέμβει και σε άλλους τομείς ώστε να “αντέξει” τις αναβαθμίσεις. Του φόρεσε λοιπόν πιο σπορ ανάρτηση προετοιμασμένη σε συνεργασία με KW ενώ οι τροχοί είναι ειδικά σχεδιασμένοι από την XCUT.

Περισσότερα για τις δραστηριότητες της συγκεκριμένης εταιρείας βελτιώσεων, στο www.pogea-racing.com