Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mε 2λιτρο τούρμπο μοτέρ το νέο Opel Insignia OPC

Ελλάδα 8:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mε 2λιτρο τούρμπο μοτέρ το νέο Opel Insignia OPC

ΝΕΑ

Mε 2λιτρο τούρμπο μοτέρ το νέο Opel Insignia OPC

ΝΕΑ

H γερμανική φίρμα ετοιμάζει ήδη την κορυφαία έκδοση του νέου μεσαίου της μοντέλου. Το Opel Insignia Grand Sport ΟPC αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του προς τα τέλη του 2018.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Το νέο Insignia Grand Sport αποτελεί τη νέα πρόταση της Opel στη μεσαία κατηγορία. Ένα μοντέλο εξ ολοκλήρου νέο που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής σε επίπεδο ποιότητα και οδικής συμπεριφοράς. Όπως όλα δείχνουν, και σε αυτή τη νέα γενιά, η γερμανική εταιρεία θα προικίσει το αυτοκίνητό της με την κορυφαία έκδοση OPC.

Oι ιθύνοντες της φίρμας στο Rüsselsheim‎ θα επιδιώξουν να ανταγωνιστούν ευθέως τις hot εκδόσεις άλλων μεσαίων μοντέλων και έτσι μας ετοιμάζουν ένα άκρως δυναμικό σύνολο σε εμφάνιση και επιδόσεις. Με βάση τις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες κατασκοπευτικές εικόνες που σας παρουσιάζουμε, τόσο η σεντάν έκδοση όσο και η Sports Tourer, θα αποκτήσουν μια πιο επιθετική εμφάνιση με μυώδη σπόιλερ, μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου και χαμηλότερο αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement

Σε αντίθεση με την προηγούμενη γενιά, όπου κάτω από το καπό υπήρχε ένα μηχανικό σύνολο 2,8 λίτρων V6 325 325 ίππων, στο νέο Insignia Grand Sport OPC η κίνηση θα περνά στους 4 τροχούς μέσω ενός 2λιτρου τούρμπο μοτέρ με ισχύ κοντά στα 280 άλογα.

Επίσης, το τμήμα Opel Performance Center θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα το στήσιμο του αμαξώματος με στόχο να δημιουργήσει ένα σύνολο με σπορτίφ οδική συμπεριφορά και χαρακτήρα.