Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το 2020 αναμένεται το νέο Subaru Outback

Ελλάδα 16:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το 2020 αναμένεται το νέο Subaru Outback

ΝΕΑ

Το 2020 αναμένεται το νέο Subaru Outback

ΝΕΑ

Η Subaru ετοιμάζει να παρουσιάσει τα επόμενα δύο χρόνια τη νέα γενιά του μοντέλου Outback, που όπως όλα δείχνουν θα κρατά τα καλά στοιχεία του παρελθόντος, όπως την άριστη ποιότητα κατασκευής, το υψηλό επίπεδο ακαμψίας και την συμμετρική τετρακίνηση.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Η έκτη γενιά του Outback θα βασίζεται στην πλατφόρμα της Subaru, Global Platform, που υπόσχεται χαμηλότερο κέντρο βάρους, άρα και καλύτερη οδική συμπεριφορά. Σχεδιαστικά θα ακολουθεί την φιλοσοφία του πρωτότυπου Viziv Concept Tourer, που παρουσιάστηκε στην Έκθεση της Γενεύης. Εξωτερικά το αμάξωμα τονίζεται από την εξαγωνική γρίλια όταν το καπό επεκτείνεται προς τα εμπρός. Παρά όμως τον επιθετικό του σχεδιασμό και τις αρκετά μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, το Viziv διαθέτει αυξημένη πρακτικότητα στο σαλόνι του. Και αυτό διότι το μεταξόνιο είναι σε διαστάσεις τέτοιες που σημαίνει μεγάλους χώρους για τουλάχιστον τέσσερις ενήλικες επιβάτες.

subaru-viziv-tourer--2_1600x0w-chariatis-530

Το νέο Outback θα προσφέρει επίσης και υψηλά επίπεδα ασφάλειας, που περιλαμβάνουν το πακέτο Subaru Eyesight. Αυτό χρησιμοποιεί δύο CCD κάμερες, οι οποίες είναι εγκατεστημένες στο πάνω μέρος του παρμπρίζ. Το σύστημα Eyesight παρατηρεί τον δρόμο με αυτές, αναγνωρίζοντας τα προπορευόμενα οχήματα, εμπόδια, τις λωρίδες κυκλοφορίας και άλλα αντικείμενα. Επίσης ενσωματώνει τεχνολογίες adaptive cruise-control, pre-collision braking και προειδοποίησης απόκλισης από την λωρίδα κυκλοφορίας.

Advertisement

subaru-viziv-tourer--8_1600x0w-chariatis-640

Σε ότι αφορά τους κινητήρες, το νέας γενιάς Outback θα περιλαμβάνει ένα τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό σύνολο 2,4 λίτρων, με απόδοση 260 ίππων, που θα αντικαταστήσει τον παλαιότερο των 3,6 λίτρων και θα συνδυάζεται με κιβώτιο CVT και συμμετρική τετρακίνηση (Symmetrical AWD).

Advertisement