Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το 2018 στην παραγωγή η A-Class Sedan

Ελλάδα 14:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το 2018 στην παραγωγή η A-Class Sedan

ΝΕΑ

Το 2018 στην παραγωγή η A-Class Sedan

ΝΕΑ

Στην έκθεση της Σανγκάη, πρόκειται να παρουσιαστεί η νέα A-Class sedan της Mercedes-Benz. Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως το μικρομεσαίο σεντάν θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2018, με προφανή σκοπό να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα γερμανικά μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η νέα A-Class Sedan αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον σε πολλές αγορές του πλανήτη, ενώ η γερμανική φίρμα θα την τοποθετήσει επάνω από την επιτυχημένη CLA, γεγονός που ερμηνεύεται σε μεγαλύτερες διαστάσεις συγκριτικά με αυτή αλλά και αυξημένη τιμή αγοράς. Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι κλασικοί έως συντηρητικοί αγοραστές της φίρμας, οι οποίοι γυρίζουν την πλάτη στο πεντάθυρο hatch λόγω νοοτροπίας.

Ως σχεδιαστική βάση χρησιμοποιήθηκε το Aesthetics A Concept, ενώ στα πιο σημαντικά θα διαπιστώσουμε την αναβαθμισμένη MFA αρθρωτή πλατφόρμα της γερμανικής εταιρίας, την κίνηση στους εμπρός τροχούς, αλλά και τη δυνατότητα μιας long έκδοσης από πλευράς μεταξονίου.

Advertisement
Advertisement

Τα μηχανικά μέρη και οι κινητήρες δεν πρόκειται να διαφοροποιηθούν στη sedan, συγκριτικά πάντα με τις δοκιμασμένες λύσεις που υιοθετεί το πεντάθυρο μοντέλο που γνωρίσαμε εδώ και τόσο καιρό. Υπομονή λοιπόν για περισσότερα στοιχεία προσεχώς…