Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η C7 που έσπασε το φράγμα των 200 mph

Ελλάδα 15:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Η C7 που έσπασε το φράγμα των 200 mph

ΝΕΑ

Video: Η C7 που έσπασε το φράγμα των 200 mph

ΝΕΑ

Τα «παιχνίδια» της Hennessey Performance με τη νέα Corvette C7 Stingray όχι μόνο συνεχίζονται αλλά σπάνε και ρεκόρ! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Ο αμερικανικός οίκος βελτιώσεων που μας έχει ήδη προσφέρει αρκετά video με τη συγκεκριμένη πρωταγωνίστρια, αυτή τη φορά κυνήγησε ένα ρεκόρ. Την εξόπλισε με το πακέτο αναβάθμισης HPE600 προσθέτοντας και πακέτο Nitro Express που συνείσφερε άλλα 100 αλογάκια και την άφησε ελεύθερη σε μία κλειστή διαδρομή.

Με αρωγό τα 700 της συνολικά άλογα και όλο το δρόμο του Grand Parkway στο Χιούστον του Τέξας που συνδέει τον I-10 με τον αυτοκινητόδρομο 290 δικό της, η νέα Chevrolet Corvette έσπασε για πρώτη φορά το φράγμα των 200 μιλίων την ώρα!

Συγκεκριμένα, όπως κατέγραψε το ταχύμετρο ακριβείας αλλά επιβεβαίωσε και το ραντάρ του περιπολικού που βρέθηκε στο σημείο της δοκιμής, η C7 Stingray της Hennessey Performance που δούλεψε πάνω στην αναβάθμιση του εργοστασιακού πακέτου Z51 με ανάρτηση MR, έφτασε τα 200.6 mph ή αν το προτιμάται… ευρωπαϊκά για να αντιληφθείτε πλήρως την ταχύτητα: 322.8 km/h!

Advertisement
Advertisement

Πίσω από το τιμόνι βρέθηκε ο ίδιος ο John Hennessey που αρέσκεται στο να δοκιμάζει στα όρια τα δημιουργήματα της… οικογενειακής επιχείρησης.

Αν θέλετε να δείτε τη Hennessey να καίει και άφθονο λάστιχο με την Stingray, πατήστε εδώ.