Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

15 ταινίες με «άρωμα» Αudi

Ελλάδα 21:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

15 ταινίες με «άρωμα» Αudi

ΝΕΑ

15 ταινίες με «άρωμα» Αudi

ΝΕΑ

Η Audi δίνει μια λίστα με 15 ταινίες όπου έχουν εμφανιστεί σε διάφορους ρόλους κάποια από τα μοντέλα της, για να παρακολουθήσουμε και να περάσει πιο ευχάριστα η περίοδος του κατ’ οίκον περιορισμού.

Advertisement
Advertisement

Η Audi για να μας βοηθήσει να περάσουμε πιο ευχάριστα τις ημέρες αυτές που μένουμε σπίτι, προτείνει μια λίστα με 15 ταινίες στις οποίες εμφανίζονται πολλά από τα μοντέλα της. Η σχέση αυτή της Audi με τον κινηματογράφο, ξεκινά από πολύ παλιά, συγκεκριμένα από το 1982. Η πρώτη εμφάνιση που καταγράφεται ως «επίσημη» συμμετοχή, είναι με ένα Audi 5000 στην πασίγνωστη ταινία “E.T. o εξωγήινος” που το μοντέλο της Γερμανικής εταιρείας κάνει κάποιες εμφανίσεις.

Advertisement
Advertisement

Υπήρξαν ωστόσο και ταινίες που τουλάχιστον αυτοκινητιστικά, τα μοντέλα της Audi είχαν και πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως ήταν το Ronin (1998) όπου με το Audi S8 καταγράφεται μια από τις πιο συναρπαστικές καταδιώξεις με αυτοκίνητα στην παγκόσμια ιστορία του κινηματογράφου. Από το 1999 στην ταινία “The Insider”, έχουμε ένα A4 sedan σε πολλά πλάνα, ενώ το 2003, ένα TT Roadster κάνει πέρασμα από την ταινία “Legally Blonde 2”, το οποίο μάλιστα ήταν σε ένα χρώμα που δεν υπήρχε στο χρωματολόγιο της εταιρείας και λανσαρίστηκε μετά την ταινία.

Ο ερίτιμος Jason Statham μοιράζεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο με το Audi S8 στο “Transporter 2” του 2005, ενώ το 2006 η Lois Lane στο “Superman Returns” οδηγεί ένα A3 Sportback. Ο εξαιρετικός Matt Damon ως Jason Bourne στο “The Bourne Ultimatum” το 2007, κάνει τα δικά του με ένα A5 και το 2008 στην ταινία “Iron Man” έχουμε εμφανίσεις των R8, S5 και Q7. Την ίδια χρονιά (2008) στο “Taken” με τον αμίμητο στο ρόλο του σκληρού (όπως πάντα) Liam Neeson βλέπουμε ένα A3 Sportback αλλά και ένα S8 (πάλι).

Advertisement

Στο Wolverine του 2013 παίζει ένα R8 Spyder αλλά και ένα A8. Το 2014 στο “Transformers: Age of Extinction βλέπουμε ένα A5 Cabriolet και ένα S6, ενώ στο “Fifty Shades of Grey έχουμε τα R8 Spyder, A3 Sedan, S8, S7 και Q7. Στο “Fifty Shades of Grey” το ολοκαίνουργιο A8 και το TT Roadster στο “Spider-Man: Homecoming” του 2017. Τα πρωτότυπα e-tron Sportback και e-tron GT παίζουν στο “Avengers: Endgame” του 2019 και τα e-tron, A7 και  Q8 στο “Spider-Man: Far From Home”. Φυσικά και δεν είναι μόνο αυτές οι ταινίες που εμφανίζονται μοντέλα της Audi με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η λίστα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή με τις 15 ταινίες που προτείνει η Audi αλλά και πάλι, μένοντας σπίτι, έχουμε χρόνο να την εξερευνήσουμε.

Advertisement

Advertisement