Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

15 χρόνια Alfisti.gr στην πίστα των Σερρών

Ελλάδα 21:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

15 χρόνια Alfisti.gr στην πίστα των Σερρών

ΝΕΑ

15 χρόνια Alfisti.gr στην πίστα των Σερρών

ΝΕΑ

Το ετήσιο track-day των μελών του Alfisti.gr διεξήχθη στην πίστα των Σερρών για τα 15 χρόνια ύπαρξης του κλειστού club.

Advertisement
Advertisement

Τα μέλη του Alfisti.gr τίμησαν για 15η χρονιά το ετήσιο track-day που πλέον αποτελεί παράδοση όσο και έμπρακτη απόδειξη της αγάπης τους για την μάρκα.

Σχεδόν 50 οδηγοί απόλαυσαν την οδήγηση της Alfa Romeo τους στο συναρπαστικό αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, σε ένα τριήμερο track-day που πραγματοποιήθηκε υπό εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και με άψογη οργάνωση.

Εκτός από τους συμμετέχοντες στο track-day το «παρών» στην πίστα έδωσαν επίσης πολλοί επισκέπτες που θαύμασαν από κοντά τα μοντέλα της Alfa Romeo, ενώ ισχυρή παρουσία δήλωσε με την πλήρη γκάμα των μοντέλων της θρυλικής μάρκας και η εισαγωγική εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπό της στις Σέρρες Ioannidis Bros SA, η Alfa Romeo έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκόμενους να ζήσουν την εμπειρία οδήγησης μιας Tonale, Giulia και Stelvio.

Με την απολαυστική μελωδία του θρυλικού Busso V6 να πλημμυρίζει κάθε τόσο την ατμόσφαιρα, μοντέλα σχεδόν από κάθε εποχή της Alfa Romeo θύμισαν σε όλους τον μοναδικό τρόπο που η μιλανέζικη μάρκα ξέρει να συνδυάζει το στιλ με το οδηγικό ταμπεραμέντο.

Ένα πλήθος από 156 GTA, GTV, GT, Spider, Giulia και Stelvio κέρδισαν τόσο τα βλέμματα όσο και τις εντυπώσεις από το ρυθμό τους μέσα στην πίστα, με τον τίτλο της πιο ξεχωριστής παρουσίας να πηγαίνει μάλλον στην Giulia Nuova Super 1300.

Advertisement

Οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2025 γεμάτοι χαμόγελα, με την Alfa Romeo να παρουσιάζει στο μεσοδιάστημα το πρώτο της B-SUV τη Milano.