Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

10 racing παιχνίδια για το Playstation 4

Ελλάδα 4:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

10 racing παιχνίδια για το Playstation 4

ΝΕΑ

10 racing παιχνίδια για το Playstation 4

ΝΕΑ

Παίξε και κέρδισε τους φίλους σου… διαδικτυακά!

Advertisement
Advertisement

Στα περισσότερα σπίτια υπάρχει μία κονσόλα παιχνιδιών και αν θα έπρεπε να μαντέψουμε αυτή θα ήταν το Playstation. Μπορεί να έχουν διαρρεύσει αρκετές πληροφορίες για το Playstation 5, ωστόσο υπάρχει μεγάλη ζήτηση ακόμα και σήμερα για το Playstation 4, και όχι άδικα! Άλλωστε η καραντίνα θέλει το… παιχνίδι της. Γι’αυτούς λοιπόν που έχουν στην κατοχή τους το Playstation 4, επιλέξαμε τους δημοφιλέστερους τίτλους αγώνων ταχύτητας…

1.Crash Team Racing: Nitro-Fueled
Μια… αλεπού από τα παλιά μπαίνει μέσα σε kart και στόχος της είναι να βγει πρώτη. Επιλέξτε τον ήρωα που θέλετε και περάστε πρώτοι τη γραμμή του τερματισμού.

 

Advertisement
Advertisement

2.The Crew 2
Αν και έχουν περάσει περίπου 2 χρόνια από την κυκλοφορία του, το The Crew 2 αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση, ώστε να μην βαρεθείτε ποτέ. Με το συγκεκριμένο παιχνίδι οδηγείς διάφορα οχήματα, από αεροπλάνο μέχρι motocross μοτοσικλέτα.

 

3.WRC 8
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ένας τίτλος που μπορεί να σε βάλει μέσα στους αγώνες ράλλυ και όλες τις ειδικές διαδρομές του κόσμου.

Advertisement

 

4.Cars Driven to Win
Ο McQueen και η παρέα του ενάντια στον δυνατό Jackson Storm. Παλιότερος τίτλος, ωστόσο ιδανικό για τα μικρότερα παιδιά της παρέας.

Advertisement

 

5.Need For Speed Heat
Ένας τίτλος που έχει αφήσει ιστορία σε ότι έχει να κάνει με παράνομες κόντρες και βελτιώσεις αυτοκινήτων.

 

Advertisement

6.Gran Turismo Sport
Αν μιλάμε για Playstation, το Gran Turismo δεν μπορεί να λείπει από τη λίστα. Ένας εξομοιωτής οδήγησης αυτοκινήτων από τους λίγους. Αν υπάρχει και τιμονιέρα; Τότε η εμπειρία εικονικής οδήγησης απογειώνεται…

 

7.F1 2019
Οι πιλότοι της Formula 1 συνεχίζουν να οδηγούν γρήγορα στα gran prix, χάρη στο παιχνίδι F1 2019.

 

8.Overpass
Δεν υπήρχε κάποιο αντίστοιχο παιχνίδι σε αυτή την κατηγορία και γι’αυτό έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Στο overpass οι αγώνες γίνονται με ειδικά οχήματα που μπορούν να πηγαίνουν σε κακοτράχαλους δρόμους.

 

9.Grid
Ακόμα ένα παιχνίδι αγώνων ταχύτητας με αγωνιστικά αυτοκίνητα, τα οποία πρέπει και να προσέχετε μιας και κάθε χτύπημα… μετράει.

 

10.MotoGP 19
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλέτας βρίσκεται στις οθόνες σας. Πώς τα πάτε στις δύο ρόδες;