Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

0-160 χλμ./ώρα με το νέο Toyota Yaris GRMN (Video)

Ελλάδα 15:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

0-160 χλμ./ώρα με το νέο Toyota Yaris GRMN (Video)

ΝΕΑ

0-160 χλμ./ώρα με το νέο Toyota Yaris GRMN (Video)

ΝΕΑ

Το πιο “καυτό” εργοστασιακό Yaris που έχουμε δει μέχερι στιγμής δίνει τα διαπιστευτήριά του σε μια “δοκιμή” επιδόσεων από το γερμανικό youtube κανάλι Αutomann.tv. Ποια είναι λοιπόν τα πρώτα αποτελέσματα σε παραγματικές συνθήκες για το περιορισμένης έκδοσης Yaris; ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Με 212 ίππους από τον υπετροφοδοτούμενο 4κύλινδρο κινητήρα των 1,8 λίτρων και επίσημο βάρος που δεν ξεπερνά τα 1.135 κιλά όλοι θέλουν να ξέρουν τι μπορεί να κάνει το Yaris, των μόλις 400 μονάδων, στις μάχες των…φαναριών, έστω και στο περίπου.

Ίσως και για αυτό το λόγο, το γερμανικό κανάλι Αutomann.tv, ετοίμασε ένα σχετικό βίντεο, με το μοντέλο της Toyota το οποίο και δημοσίευσε στο Youtube. Οι Γερμανοί μέτρησαν τις επιδόσεις του Yaris GRMN στα 0-100 χλμ./ώρα και άφησαν πόδι από το γκάζι στα 160 χλμ./ώρα.

toyota-yaris-grmn-640

Advertisement
Advertisement

Όργανα μέτρησης δεν βλέπουμε, είναι η αλήθεια, αλλά με καλές αλλαγές και το traction control ενεργοποιημένο ο δοκιμαστής καταφέρνει να πετύχει έναν χρόνο κοντά στα επτά δευτερόλεπτα για τα 0-100 χλμ./ώρα (6,5 δεύτερα ανακοινώνουν στο βίντεο), ενώ χρειάστηκε άλλα δέκα δευτερόλεπτα για να ξεπεράσει ο δείκτης του ταχυμέτρου την ένδειξη των 160 χλμ./ώρα.

Οι επιδόσεις του Yaris GRMN φάινεται να βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα αν κρίνουμε από αυτό το πρώτο ενδεικτικό βίντεο με την δύναμη να κα1τεβαίνει στον δρόμο χωρίς παρατράγουδα χάρη στο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης που έχει τοποθετήσει η Toyota στο νέο της καυτό Yaris.

Advertisement

Δείτε και εσείς την προσπάθεια των Γερμανών στο βίντεο που ακολουθεί.

Advertisement