Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Υψηλοί στόχοι για Maserati

Ελλάδα 23:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Υψηλοί στόχοι για Maserati

ΝΕΑ

Υψηλοί στόχοι για Maserati

ΝΕΑ

Φιλόδοξα σχέδια κάνει για το μέλλον της θυγατρικής Maserati η Fiat. Κόντρα στις δυσκολίες των καιρών, οι Ιταλοί έχουν ως στόχο τις 50.000 πωλήσεις για το 2015! Πως μπορούν όμως να φτάσουν σε τέτοια νούμερα όταν το 2012 πούλησαν 6.159 αυτοκίνητα ενώ φέτος ο αριθμός αυτός είναι ακόμα πιο κάτω και συνδυάζεται με οικονομικές απώλειες επτά εκατομμυρίων ευρώ;

Advertisement
Advertisement

Η απάντηση είναι σύνθεση. Το πρώτο σκέλος αφορά στην ανανέωση της γκάμας. Αρχικά με τη Quattroporte που παρουσιάστηκε πρόσφατα, τη Levante που είναι το πρώτο SUV στην ιστορία της μάρκας και τη Ghibli που θα είναι μικρότερη της Quattroporte.

Παράλληλα, σύμφωνα με το autoblog.com η διοίκηση του ομίλου σκοπεύει να φέρει τα μοντέλα της Maserati πιο κοντά στο.. θνητό ανταγωνισμό. Με εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται και σε άλλα μοντέλα του ομίλου όπως η Chrysler 300, με κοινές πλατφόρμες κ.α.

Όπως καταλαβαίνετε, το 2013 θα είναι μία κρίσιμη σεζόν όπου θα αξιολογηθεί αυτό το πλάνο, σύμφωνα με το οποίο η νέα Quattroporte θα πρέπει να πιάσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 13.000 πωλήσεων!
[nggallery id=1216]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanAuto)

Advertisement
Advertisement