Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Υπομονή έως το 2014 για την SLC

Ελλάδα 18:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Υπομονή έως το 2014 για την SLC

ΝΕΑ

Υπομονή έως το 2014 για την SLC

ΝΕΑ

Ευχάριστα νέα για τους λάτρεις της Mercedes επιφύλασσε η έκθεση του Πεκίνου, αφού τα στελέχη της εταιρείας ανακοίνωσαν τα φιλόδοξα σχέδια τους για τα επόμενα χρόνια. Μέχρι το 2015 θα κυκλοφορήσουν 10 νέα μοντέλα, ανάμεσά τους και το μικρό supercar, η SLC, όπως ανέφερε το αφεντικό της Daimler, Dieter Zetsche. Το 2θυρο μοντέλο με τον κινητήρα εμπρός θα είναι αρκετά φθηνότερο από την «εξωπραγματική» SLS και θα τα… βάλει με την 911.

Advertisement
Advertisement

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της Mercedes. Μιλώντας στο Auto Express, ο Gorden Wagener ανέφερε επίσης ότι η έκδοση παραγωγής του Concept Style Coupe (έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στην πρωτεύουσα της Κίνας) θα λάβει το όνομα CLA, ενώ θα λανσαριστεί και coupe έκδοση της ML.

Η SLC θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το 2014 και αποτελεί προϊόν κοινής εξέλιξης από τη Mercedes και την AMG. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα λαμβάνει ισχύ από τον νέο V8 των 4 λίτρων. Σχεδιαστικά θα είναι μία SLS σε σμίκρυνση, χωρίς όμως τις gullwing πόρτες, για περιορισμό του κόστους. Οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν την τιμή της να βρίσκεται κοντά στα 100.000 ευρώ.