Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τρεις… Ολυμπιακές Rolls-Royce

Ελλάδα 19:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρεις… Ολυμπιακές Rolls-Royce

ΝΕΑ

Τρεις… Ολυμπιακές Rolls-Royce

ΝΕΑ

Για πρώτη φορά στα 108 έτη ιστορίας της, η Rolls-Royce κατασκεύασε αυτοκίνητα χωρίς το κλασσικό σήμα «RR» στη μάσκα. Ο λόγος ήταν φυσικά ιδιαίτερος, η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο. Οι τρεις λευκές Phantom Series II Drophead Coupe στο Ολυμπιακό Στάδιο κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης. Όταν άνοιξε η οροφή τους, αποκαλύφθηκαν οι τρεις καλλιτέχνες που έκρυβαν στο εσωτερικό τους, ην Jessie J και οι Tinie Tempah, Taio Cruz.

Advertisement
Advertisement

Το σήμα των επετειακών Rolls-Royce απεικονίζει το «Πνεύμα της Έκστασης» (Spirit of Ecstasy) με τη βρετανική σημαία. Οι αλλαγές αφορούν επίσης την παρουσία της δάδας στο κέντρο του τιμονιού, της επιγραφής «London 2012» με το ρητό των Ολυμπιακών Αγώνων «Citius, Altius, Fortius» (Πιο Γρήγορα, Πιο Ψηλά, Πιο Δυνατά) στο κέντρο των τροχών. Στα μαρσπιέ έχουν τοποθετηθεί πινακίδες που αναφέρουν την αρίθμηση κάθε ενός εκ των τριών αυτοκινήτων.

Όσοι πάμπλουτοι συλλέκτες σκέφτονται να αποκτήσουν μία εκ των τριών Rolls-Royce μάλλον θα απογοητευτούν όταν μάθουν ότι οι Phantom Series II Drophead Coupe δεν είναι προς πώληση και θα παραμείνουν στην κυριότητα της εταιρείας.[nggallery id=301]