Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τρία μελλοντικά SUV από τη Jeep

Ελλάδα 6:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρία μελλοντικά SUV από τη Jeep

ΝΕΑ

Τρία μελλοντικά SUV από τη Jeep

ΝΕΑ

Ιδιαίτερα φιλόδοξο είναι το πλάνο του Sergio Marchionne για την Jeep και περιλαμβάνει το λανσάρισμα τριών νέων SUV τη διετία 2013-2014. Ο επικεφαλής της συμμαχίας Fiat-Chrysler έχει θέσει ως στόχο οι ετήσιες πωλήσεις στην Ευρώπη να φθάσουν τις 125.000 μονάδες το 2015, από 23.745 που ήταν το 2011.

Advertisement
Advertisement

Σε συνεργασία με τη Fiat, η Jeep θα παρουσιάσει τρία νέα εκτός δρόμου οχήματα τα δύο επόμενα χρόνια, ανανεώνοντας σε μεγάλο βαθμό τη γκάμα της. Το πρώτο θα είναι ένα μικρό SUV, του segment B. Θα βασίζεται στο αναμενόμενο Fiat 500X και θα έχει μήκος 4,2 m. Το «μικρό Wrangler» όπως το ονομάζουν χαρακτηριστικά, θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2014, με τη γραμμή παραγωγής να λειτουργεί στο εργοστάσιο του Mirafiori.

Το δεύτερο – με κωδικό C-SUV – θα αντικαταστήσει στα τέλη του 2014 τα Compass και Patriot. Θα κατασκευάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα έχει μήκος 4,4 m. Όπως σας έχουμε ενημερώσει ξανά από το NewsAuto.gr, θα κυκλοφορήσει και με το σήμα της Alfa Romeo. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο δεύτερο μισό του 2013, περιμένουμε το ανανεωμένο Cherokee. Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει και το 2.0 diesel της Fiat, με απόδοση 170 PS.

Τους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη και περιορισμένες εκδόσεις των  Wrangler, Compass και Grand Cherokee. Πρόκειται για το Wrangler Mountain, το Compass Black Edition και το εικονιζόμενο Grand Cherokee S Limited.

Advertisement
Advertisement