Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Space Star έκανε 1.111 km με ένα γέμισμα!

Ελλάδα 8:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Space Star έκανε 1.111 km με ένα γέμισμα!

ΝΕΑ

Το Space Star έκανε 1.111 km με ένα γέμισμα!

ΝΕΑ

Την ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση του νέου Mitsuhishi Space Star ανέλαβε να… πιστοποιήσει ο Φέλιξ Έγκολφ, ειδικός στην οικονομική οδήγηση. Με το νέο ιαπωνικό σουπερμίνι, το οποίο αντικαθιστά το Colt, κατάφερε να διανύσει 1.111 km με ένα ρεζερβουάρ καυσίμου. Ο  Έγκολφ, πιλότος αεροσκάφους Airbus, έκανε τη διαδρομή από τη Λουκέρνη μέχρι την κωμόπολη Χάρκινγκεν, κινούμενος με μέση ταχύτητα 55 km/h, κυρίως σε επαρχιακό δίκτυο.

Advertisement
Advertisement

Η αποστολή ανατέθηκε στον Έγκολφ από τη Mitsubishi Ελβετίας και το μαύρο Space Star με τον 3κύλινδρο 1.2 βενζίνης 80 PS και 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, σημείωσε μέση κατανάλωση 3,38 lt/100 km, αρκετά κάτω από την εργοστασιακή των 4,1 lt. (ρύποι 96 g/km). Το «ταξίδι» κράτησε 20 ώρες, ενώ τα σημεία από τα οποία πέρασε είχαν αρκετές υψομετρικές διαφορές.

Το Space Star κατασκευάζεται στην Ταϊλάνδη, έχει μήκος 3,71 m και χώρο αποσκευών 235 lt. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στην Ελλάδα αναμένεται το φθινόπωρο και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο. Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει και άλλο ένα τρικύλινδρο σύνολο, χωρητικότητας 1 lt, με 71 PS και 9 kgm ροπής.[nggallery id=2681]