Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το περίπτερο της BMW στο Ολυμπιακό Πάρκο

Ελλάδα 20:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το περίπτερο της BMW στο Ολυμπιακό Πάρκο

ΝΕΑ

Το περίπτερο της BMW στο Ολυμπιακό Πάρκο

ΝΕΑ

Λίγες ημέρες απομένουν έως την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου (27/7-12/8) και η BMW πραγματοποίησε τα εγκαίνια του περιπτέρου της. Πρόκειται για μία εντυπωσιακή, διώροφη, κατασκευή, εμβαδού 800 m2.  Το κτίριο δείχνει σαν να πλέει στον ποταμό Waterworks, τα νερά του ποταμού φιλτράρονται και στη συνέχεια δροσίζουν σαν καταρράκτες τις εξωτερικές πλευρές του κτίσματος.

Advertisement
Advertisement

Ο εκθεσιακός χώρος του Ομίλου BMW βρίσκεται στο Ολυμπιακό Πάρκο, ανάμεσα στο κεντρικό στάδιο των αγώνων και το κολυμβητικό κέντρο. Στο περίπτερο εκτίθενται μοντέλα από την τωρινή γκάμα της BMW και της MINI, αλλά και εντυπωσιακά πρωτότυπα. Ανάμεσά τους τα ηλεκτρικά i3 και i8, αλλά και η ειδική έκδοση του MINI Rocketman με έμπνευση από τα χρώματα της Βρετανίας.

Ο πρώτος όροφος είναι αφιερωμένος στους αγώνες του Λονδίνου, φιλοξενώντας οθόνες μέσω των οποίων οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν τα πάντα για την προετοιμασία των αθλητών. Παράλληλα ενημερώνονται για τα σχέδια του Ομίλου BMW για τις μετακινήσεις του μέλλοντος. Υπάρχει επίσης και χώρος προβολών με ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ. Στον πάνω όροφο οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά τα πολυτελή αυτοκίνητα.[nggallery id=242]