Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο RAV4;

Ελλάδα 18:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο RAV4;

ΝΕΑ

Το νέο RAV4;

ΝΕΑ

Σε φόρουμ ενός club φίλων της Toyota στη Σαουδική Αραβία έκανε την εμφάνισή του ένα μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας, το οποίο – όπως όλα δείχνουν – πρόκειται για το νέο RAV4. Η λευκή προστατευτική ταινία έχει αφαιρεθεί σε ορισμένα σημεία, αφήνοντας ακάλυπτα μέρη του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Σε σχέση με το νέο Auris, που σας παρουσιάσαμε πρόσφατα, το εικονιζόμενο αυτοκίνητο φέρει σαφείς ομοιότητες στη μάσκα, σχήματος «V», η οποία συνδέεται με τα φωτιστικά σώματα. Παρόμοια σχεδίαση με το μικρομεσαίο οικογενειακό μοντέλο της Toyota έχουν και τα πίσω φώτα, ενώ έντονη είναι η κλίση της πρώτης κολώνας του οχήματος ελεύθερου χρόνου.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η φωτογραφία του εσωτερικού, το οποίο αφορά προφανώς  πλούσια έκδοση εξοπλισμού. Διακρίνουμε το αυτόματο κιβώτιο, τις δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα και το κάτω μέρος του ταμπλό, τη μεγάλη οθόνη για το σύστημα πλοήγησης και τις λεπτομέρειες από χρώμιο.

Το νέο RAV4 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο στο Παρίσι και να κυκλοφορήσει στα τέλη του έτους με 4κύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.[nggallery id=273]

Advertisement
Advertisement