Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Note με 1.2 98 PS

Ελλάδα 2:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Note με 1.2 98 PS

ΝΕΑ

Το νέο Note με 1.2 98 PS

ΝΕΑ

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα γενιά του Note γίνονται γνωστές καθώς πλησιάζει το λανσάρισμά του στην ιαπωνική αγορά. Κυρίαρχη θέση στη γκάμα των κινητήρων θα έχει ο υπερτροφοδοτούμενος 1.2, ισχύος 98 PS. Ο τρικύλινδρος DIG-S (Direct Injection Gasoline – Supercharged) θα εξοπλίσει σύντομα και το νέο Micra. Σε συνδυασμό με σύστημα start/stop, θα προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές CO2 κάτω από το όριο των 100 g/km.

Advertisement
Advertisement

Οι πωλήσεις της νέας γενιάς του Note θα αρχίσουν από την Ιαπωνία το προσεχές φθινόπωρο, ενώ τους πρώτους μήνες του 2013 θα φθάσει στην ευρωπαϊκή αγορά με μικρές σχεδιαστικές αλλαγές (το ευρωπαϊκών προδιαγραφών Note θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Σάντερλαντ). «Θεωρούμε ότι η εικόνα και η ποιότητα της καμπίνας των επιβατών θα εκτιμηθεί από το κοινό. Οι πλούσιοι χώροι συνδυάζονται με το στυλ», σχολίασε η Mie Minakuchi, επικεφαλής του τμήματος παραγωγής.

Ο εξοπλισμός του νέου Note θα περιλαμβάνει και σύστημα περιμετρικών καμερών για διευκόλυνση  κατά την οπισθοπορεία και το παρκάρισμα. «Θα είναι δύσκολο να ζήσεις χωρίς αυτό από τη στιγμή που θα το συνηθίσεις. Αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμο κάνοντας όπισθεν π.χ. σε σκοτεινό σημείο ή όταν βρέχει δυνατά», υποστήριξε η Minakuchi.

 

Advertisement
Advertisement