Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Clio RS στο Goodwood

Ελλάδα 12:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Clio RS στο Goodwood

ΝΕΑ

Το νέο Clio RS στο Goodwood

ΝΕΑ

Όπως σας είχε ενημερώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες το NewsAuto.gr, η Renault επιφύλασσε μία παρουσία-έκπληξη στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, με πιθανότερη αυτή του επόμενου Clio RS. Έτσι και έγινε, με τους παρευρισκόμενους να έχουν την πρώτη επαφή με μία έκδοση δοκιμών του καυτού γαλλικού σουπερμίνι.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο έφερε καμουφλάζ, που επέτρεπε πάντως να διαφανούν οι κύριες σχεδιαστικές του 5θυρου μοντέλου. Κάτω από το μεγάλο σήμα της Renault – στη νέα εταιρική μάσκα του Γάλλου κατασκευαστή – εμφανίζεται το λογότυπο RS, ενώ στον προφυλακτήρα ξεχωρίζουν οι μεγάλες εισαγωγές αέρα και τα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED. Στο πίσω μέρος, ο διαχύτης ενσωματώνει τις δύο μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης.

Το νέο Clio RS αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2013, όχι με 2λιτρο κινητήρα αλλά με τον 1.6 turbo του Nissan Juke, σε αναβαθμισμένη εκδοχή ώστε να αποδίδει κοντά στα 220 PS. Η τέταρτη γενιά του Clio θα κάνει πρεμιέρα μέσω διαδικτύου στις 3 Ιουλίου, ενώ το κοινό θα το δει από κοντά το Σεπτέμβριο στο Παρίσι.[nggallery id=195]