Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο 3θυρο Golf

Ελλάδα 15:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο 3θυρο Golf

ΝΕΑ

Το νέο 3θυρο Golf

ΝΕΑ

Μία μέρα μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια του 5θυρου Golf, στο Βερολίνο, η Volkswagen μας δείχνει πώς θα είναι το αμάξωμα έχοντας δύο πόρτες λιγότερες. Στη σελίδα για τη διαμόρφωση του μοντέλου με βάση τις προσωπικές επιλογές του υποψήφιου αγοραστή, εμφανίζεται το τρίθυρο αμάξωμα του νέου Golf. Πέρα από τις μεγαλύτερες πόρτες, δεν υπάρχουν άλλες σημαντικές αλλαγές.

Advertisement
Advertisement

Το Golf έβδομης γενιάς έχει μήκος 4,25 m, όντας κατά 56 mm μακρύτερο από τον προκάτοχό του. Παράλληλα είναι πιο φαρδύ και πιο χαμηλό, συνδυασμός που του χαρίζει μία πιο επιθετική στάση στο δρόμο. Το μεταξόνιο έχει αυξηθεί κατά 59 mm στα 2,64 m, μεταφραζόμενο σε πλουσιότερους χώρους για τους πίσω επιβάτες. Ο όγκος του χώρου αποσκευών αυξήθηκε από τα 350 στα 380 lt. Παρά όμως τις μεγαλύτερες διαστάσεις, το βάρος του έχει μειωθεί κατά 100 kg.

Η γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων κατά την έναρξη των πωλήσεων (τον ερχόμενο Οκτώβριο) περιλαμβάνει τον 1.2 TSI με 85 PS, τον 1.4 TSI με 140 PS (τεχνολογίας διαχείρισης κυλίνδρων), τον 1.6 diesel ισχύος 105 PS και το 2λιτρο diesel με 150 PS. Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι αν στο Παρίσι θα κάνει την εμφάνισή του και το 3θυρο Golf.[nggallery id=445]