Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τον Φεβρουάριο στην Ελλάδα το νέο Leon

Ελλάδα 14:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τον Φεβρουάριο στην Ελλάδα το νέο Leon

ΝΕΑ

Τον Φεβρουάριο στην Ελλάδα το νέο Leon

ΝΕΑ

Το NewsAuto ταξιδεύει στην ηλιόλουστη Ανδαλουσία για την επίσημη παρουσίαση του νέου Seat Leon. Πλήρως ανανεωμένο αισθητικά, με πλούσια γκάμα κινητήρων και με τις πρώτες εντυπώσεις από τις διαδρομές που καλύψαμε γύρω από τη Μάλαγα να είναι άκρως θετικές! Αποστολή Ισπανία: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Θα έρθει στα μέρη μας στα τέλη Φεβρουαρίου, περιμένουμε η τιμή της βασικής έκδοσης να είναι περίπου στα 14.000€ και θα μπορείτε να διαλέξετε από τη πλούσια γκάμα κινητήρων που το συνοδεύουν.

Οι επιλογές σε βενζίνη είναι πέντε, με τον χωρητικότητας 1.2 λίτρων γνωστό TSI του VW Group που αποδίδει 86 και 105 άλογα, τον 1400άρη με 122 ή 140 άλογα και των 1800άρη που βγάζει 180*.

Σε ότι αφορά στους πετρελαιοκινητήρες, ο 1.6 λίτρων TDI CR προσφέρεται σε εκδόσεις των 90 και των 105 αλόγων ενώ ο δίλιτρος TDI σε εκδόσεις των 150 και των 184 ίππων*.
[nggallery id=1155]
Όπως σας είπαμε, σχεδιαστικά η απόκλιση από τη προηγούμενη γενιά είναι μεγάλη, τα φωτιστικά σώματα με τους full led προβολείς κλέβουν τη παράσταση ενώ παρά το μειωμένο μήκος, το αυξημένο κατά πέντε εκατοστά μεταξόνιο, εξασφαλίζει περισσότερο χώρο για τους επιβάτες αλλά και μεγαλύτερη χωρητικότητα στο χώρο των αποσκευών.

Advertisement
Advertisement

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto, προσεχώς θα μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας, από την δοκιμή που πραγματοποιούμε αυτές τις ημέρες στους δρόμους της ιβηρικής χώρας.

* εκδόσεις που θα είναι διαθέσιμες μέσα στο 2013