Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε 25 ημέρες ξεκινάει η παραγωγή του νέου VW Golf

Ελλάδα 2:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε 25 ημέρες ξεκινάει η παραγωγή του νέου VW Golf

ΝΕΑ

Σε 25 ημέρες ξεκινάει η παραγωγή του νέου VW Golf

ΝΕΑ

Σε περίπου 25 ημέρες από σήμερα θα ξεκινήσει η παραγωγή του νέου VW Golf, το οποίο θα  παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου τoυ Παρισιού. Το 7ης γενιάς Golf,  μεταξύ των γνώριμων TSi κινητήρων (1,2lt και 1,4lt), θα διαθέτει και έναν ολοκαίνουργιο diesel, που εξελίσσεται αυτή την περίοδο. Πιο αναλυτικά, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι αυτός θα έχει χωρητικότητα 1.600cc, θα αποδίδει περίπου 116 ίππους, θα καταναλώνει κάτω από 5lt/100km και ανάλογα την έκδοση (κιβώτιο κλπ) θα εκπέμπει ακόμα και κάτω από 100g/km.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα θα υπάρχει και μία plug-in υβριδική έκδοση απόδοσης περίπου 245 ίππων με κατανάλωση 5.6 lt/100 km.
Από εκεί και πέρα, το νέο Golf θα είναι μεγαλύτερο και πιο φαρδύ σε μέγεθος, από τη σημερινής γενιάς και θα βασίζεται στο νέο πάτωμα «MQB». Θα έχει λιτό σχεδιασμό, με έντονα κεκλιμένο εμπρός τζάμι και χαμηλή γραμμή οροφής.
Το εσωτερικό θα είναι εντελώς νέο, με τα όργανα μάλιστα να έχουν μία πιο οδηγοκεντρική σχεδίαση, έχοντας μία κλίση προς τον οδηγό, κάτι που έχουμε συναντήσει και σε αυτοκίνητα της Alfa Romeo.

Σημειώστε πως οι Γερμανοί έχουν οργανώσει έτσι την παραγωγή τους, ώστε το κόστος να είναι κατά 30% χαμηλότερο από την παραγωγή του σημερινού μοντέλου και ένα από τα χαμηλότερα για αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας. Παράλληλα ο επικεφαλής ανάπτυξης του αυτοκινήτου δήλωσε ότι το νέο Golf θα ζυγίζει περίπου 80 με 100 κιλά (ανάλογα με την έκδοση) λιγότερο σε σχέση με το σημερινό μοντέλο…

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr

Advertisement
Advertisement