Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τον Μάρτιο στην Ελλάδα το νέο Toledo

Ελλάδα 9:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τον Μάρτιο στην Ελλάδα το νέο Toledo

ΝΕΑ

Τον Μάρτιο στην Ελλάδα το νέο Toledo

ΝΕΑ

Νέα είσοδο θα έχουμε από τον επόμενο μήνα στην κατηγορία των μικρομεσαίων sedan, καθώς θα αρχίσει η διάθεση στη χώρα μας του Toledo. Το μοντέλο της Seat μοιράζεται το ίδιο πάτωμα και τα μηχανικά μέρη με το Skoda Rapid, το οποίο πωλείται ήδη. Οι τιμές δεν είναι ακόμη γνωστές, αν κρίνουμε πάντως από την πολιτική της Τεχνοκάρ ΑΒΕΕ, θα είναι ιδιαίτερα προσιτές.

Advertisement
Advertisement

Στο νέο Toledo μήκους 4,48 m, όπως και στα περισσότερα μοντέλα της κατηγορίας, κύριο χαρακτηριστικό είναι οι διαθέσιμοι χώροι. Οι πίσω επιβάτες έχουν πλούσιο «αέρα» για τα γόνατά τους, ανεξάρτητα πόσο ψηλοί είναι ο οδηγός και ο συνοδηγός. Το πορτμπαγκάζ με τον όγκο των 550 lt. χωρά και με το παραπάνω τις αποσκευές μίας οικογένειας, ενώ η παρουσία πέμπτης πόρτας διευκολύνει το φόρτωμα – ξεφόρτωμα.

Η πλούσια γκάμα κινητήρων του Ομίλου Volkswagen προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη.  Στην πλευρά της βενζίνης, υπάρχει ο 1.2 ατμοσφαιρικός με 75 PS, ο 1.2 TSI με δύο εκδόσεις ισχύος (85 και 105 PS) και ο 1.4 TSI με 122 PS και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG. Ο πετρελαιοκινητήρας 1.6 TDI αποδίδει 105 PS και στην έκδοση Ecomotive καταναλώνει μόλις 3,9 lt/100 km και εκπέμπει 104 g. CO2 ανά km. Το 2013 θα κυκλοφορήσει και έκδοση με 90 PS.

Το NewsAuto.gr οδήγησε το νέο Seat Toledo το περασμένο φθινόπωρο στην Ισπανία και έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα. Μπορείτε να διαβάσετε τη δοκιμή εδώ.[nggallery id=1780]

Advertisement
Advertisement