Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τον Ιανουάριο η αποκάλυψη του Infiniti G

Ελλάδα 2:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τον Ιανουάριο η αποκάλυψη του Infiniti G

ΝΕΑ

Τον Ιανουάριο η αποκάλυψη του Infiniti G

ΝΕΑ

Στην προσεχή έκθεση του Ντιτρόιτ (14-27 Ιανουαρίου) θα γίνει τελικά η πρεμιέρα του νέου sport sedan της Infiniti, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η θυγατρική εταιρεία της Nissan. Αν και δεν κατονόμασε το όνομα του αυτοκινήτου, γνωρίζουμε ότι πρόκειται για το νέο G, το βασικό μοντέλο στη γκάμα της μέχρι το 2015, όταν και θα παρουσιαστεί το πολυτελές compact της Infiniti.

Advertisement
Advertisement

Ας επιστρέψουμε όμως στο G sedan. Οι αλλαγές δεν θα περιορίζονται στο σχεδιαστικό κομμάτι αλλά θα επεκταθούν και στα μηχανικά μέρη. Όσον αφορά τους κινητήρες, εκτός από εξελιγμένη έκδοση του V6 θα δούμε και 4κύλινδρα turbo σύνολα βενζίνης και πετρελαίου από τη Mercedes, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας Daimler – Renault/Nissan. Με αυτό τον τρόπο η Infiniti θα πετύχει τους στόχους για εκδόσεις με σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση και περιορισμένες εκπομπές ρύπων.

Το λανσάρισμα του νέου G sedan στην ευρωπαϊκή αγορά προγραμματίζεται για την άνοιξη, ενώ θα ακολουθήσουν τα επόμενα 1-2 χρόνια το coupe και το cabrio αμάξωμα. Ο Πρόεδρος της Infiniti, Γιόχαν Ντε Νίσεν, θα παρουσιάσει στο Ντιτρόιτ τη νέα στρατηγική της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια και ίσως του… ξεφύγουν κάποιες λεπτομέρειες για τα μελλοντικά μοντέλα της μάρκας.[nggallery id=731]