Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα λέγατε για μία Alfa 6C;

Ελλάδα 6:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι θα λέγατε για μία Alfa 6C;

ΝΕΑ

Τι θα λέγατε για μία Alfa 6C;

ΝΕΑ

Η εντυπωσιακή και θηριώδης 8C Competizione αποτελεί πια παρελθόν αφού η παραγωγής της έχει σταματήσει εδώ και τρία χρόνια (αφορούσε μόνο 500 αυτοκίνητα). Η 4C θα αποτελέσει το βραχυπρόθεσμο σπορ παρόν της Alfa Romeo, αφού περιμένουμε μέσα στο 2013 τη τελική της αποκάλυψη. Η ανοιχτή της εκδοχή, η Spider, θα βασίζεται όπως σας έχουμε αποκαλύψει στο Mazda MX-5 και θα έρθει το 2015. Όμως ανάμεσα στο χθες και το αύριο, υπάρχει ένα μικρό χάσμα, δεν νομίζετε;

Advertisement
Advertisement

Αυτό φαντάστηκαν το πως να καλύψουν, οι νεαροί σχεδιαστές που δημιούργησαν την 6C Cuore Sportivo Concept και τη μοιράστηκαν με το carscoop.  Πρόκειται ένα εντυπωσιακό GT που λαμβάνοντας έμπνευση από το παρελθόν της Alfa Romeo (την 6C 2500 Sport Touring του 1939 και τη 33 Stradale του 1967), ρίχνει ενδεχομένως ματιές στο μέλλον της (είναι άγνωστο αν η ιταλική μάρκα σκοπεύει να δημιουργήσει μελλοντικά κάτι ανάλογο).

Όπως λοιπόν ανέφεραν οι Τζορτζ Μ. και Φλοριάν Τζ. που αποτελούν λάτρεις της μιλανέζικης μάρκας, κύριο σχεδιαστικό στοιχείο αποτελεί το γράμμα»V» ή ένα Μπούμερανγκ. Εμφανές στην εμπρός γρίλια, τα φωτιστικά σώματα ή στις εξατμίσεις.

Παρότι δεν πρόκειται ποτέ να δούμε αυτό το σχέδιο να μετουσιώνεται σε ένα αυτοκινούμενο όχημα με λαμαρίνα και ρόδες, δεν παύει να είναι όμορφο.
[nggallery id=1611]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (facebook.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement