Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τελευταία στιγμή σώθηκε η Infiniti

Ελλάδα 12:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τελευταία στιγμή σώθηκε η Infiniti

ΝΕΑ

Τελευταία στιγμή σώθηκε η Infiniti

ΝΕΑ

Όταν πρόσφατα η Infinti ανακοίνωσε τη νέα προϊοντική της πολιτική αλλάζοντας την ονομασία όλης της γκάμας των μοντέλων της, ουδείς μπορούσε να φανταστεί πως μία μάρκα που παίρνει τόσο στρατηγικές αποφάσεις, βρισκόταν κοντά στο να διακόψει τη λειτουργία της! Αυτή την αποκάλυψη έκανε στο περιθώριο του Σαλονιού Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, ο αντιπρόεδρος της Nissan, Άντι Πάλμερ. Μιλώντας στο Wards Auto, αποκάλυψε μία κομβικής σημασίας συζήτηση με τον διευθύνων σύμβουλο της μάρκας, Κάρλος Γκοσν.

Advertisement
Advertisement

«Όταν κάποια στιγμή εξέφρασα αμφιβολίες για το αν θα ήμασταν καλύτερα χωρίς την Infiniti στον όμιλο, με προκάλεσε λέγοντας μου πως αν θέλω, μπορούμε τώρα να σταματήσουμε το εγχείρημα», αποκάλυψε ο Πάλμερ.

Όπως αντιλαμβάνεστε, τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και δεν πέρασε ποτέ εκτός πλαισίου… συζήτησης μεγάλων κεφαλιών. Όμως οι χαμηλές πωλήσεις εξακολουθούν να πονοκεφαλιάζουν. Γι’ αυτό και το πολυτελές παρακλάδι της Nissan, καρπώνεται πλέον των προσπαθειών του Γιόχαν ντε Νίσεν, που επί χρόνια διετέλεσε επικεφαλής της Audi στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και εδώ και μερικούς μήνες έχει αναλάβει το ρόλο του προέδρου της Infiniti.

Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να κάνει… μαγικά, με την αλλαγή των ονομάτων των μοντέλων της γκάμας να αποτελεί μία αρχή.
[nggallery id=1435]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanAuto)

Advertisement
Advertisement