Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τέσσερις πρεμιέρες για BMW στη Λειψία

Ελλάδα 4:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τέσσερις πρεμιέρες για BMW στη Λειψία

ΝΕΑ

Τέσσερις πρεμιέρες για BMW στη Λειψία

ΝΕΑ

Τη τιμητική της θα έχει στο 21ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Λειψίας η BMW αφού προγραμματίζει, όχι μία, ούτε δυο αλλά τέσσερις (!) επίσημες πρεμιέρες! Δύο σε παγκόσμιο επίπεδο και άλλες δύο σε ευρωπαϊκό, καθιστώντας το περίπτερο της στο εκθεσιακό κέντρο της γερμανικής πόλης, ως το πιο ενδιαφέρον στις 2 με 10 Ιουνίου όταν και λαμβάνει χώρα η Έκθεση. Ας δούμε τις πρεμιέρες αναλυτικά:

Advertisement
Advertisement

Νέα Σειρά 3 Touring
Επίσημη πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο για τη κομψή 3 Series Tourig που συνδυάζει τα δυναμικά χαρακτηριστικά με την άνεση στο δρόμο. Πρόκειται για τη 5η γενιά του 5θυρου μοντέλου και διατίθεται στις εκδόσεις 328i Touring (245 bhp), 320d Touring (184 bhp) αλλά και στην  330d Touring με τον 6κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα των 258 , whose bhp 6που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.  Ο χώρος αποσκευών έχει αυξηθεί κατά 35 λίτρα, φτάνοντας τα 495 που είναι και ο καλύτερος της κατηγορίας!

Νέα Σειρά 1 (3θυρη)
Κίνηση στους πίσω τροχούς, ισχυροί κινητήρες, ποιοτική ανάρτηση, το τρίπτυχο που χαρίζει σπορ εμπειρίες πίσω από το τιμόνι. Από την 114i του 4κύλινδρου twin turbo βενζινοκινητήρα των 102 bhp μέχρι την εντυπωσιακή M135i που βγάζει 320 άλογα! Επίσης παγκόσμια πρεμιέρα.

Νέα Μ6 Convertible
Εδώ το ντεμπούτο είναι… ευρωπαϊκό. Η νέα M6 Cabrio είναι ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο επιδόσεων που κάτω από το καπό φέρει έναν V8 TwinPower Turbo κινητήρα 560 ίππων, 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με Drivelogic, νέα ανάρτηση, κεραμικά φρένα και πολλά άλλα καλούδια που κάνουν τη τεχνολογία να συναγωνίζεται τη δύναμη κι εκείνη με τη σειρά της να κοντράρει την ομορφιά!

Advertisement
Advertisement

Νέα X1
Άλλη μία επίσημη πρώτη για τη Γηραιά Ήπειρο, για ένα αυτοκίνητο που στην προηγούμενη γενιά του ξεχώρισε σε πωλήσεις στην κατηγορία του. Οι αισθητικές αλλαγές είναι περιορισμένες και στοχευμένες,η γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων διευρυμένη, ο εξοπλισμός πιο άρτιος και γενικά η X1, αρχής γενομένης από την X1 sDrive 16d εκτιμάται πως θα έχει επιτυχία ανάλογη της προηγούμενης γενιάς.
[nggallery id=122]