Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο Grand Turismo 5 η Corvette C7!

Ελλάδα 15:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο Grand Turismo 5 η Corvette C7!

ΝΕΑ

Στο Grand Turismo 5 η Corvette C7!

ΝΕΑ

Τελικά η έκθεση αυτοκινήτου στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ δεν περιλαμβάνει μόνο… πραγματικές παρουσιάσεις, περιλαμβάνει και εικονικές! Ο λόγος για την πολυαναμενόμενη Corvette C7 που όπως αποκαλύφθηκε σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στην διεθνή έκθεση, είναι ήδη διαθέσιμη για τους παίκτες του ηλεκτρονικού παιχνιδιού Gran Turismo 5 της Sony!

Advertisement
Advertisement

Μπορείτε κι εσείς να «κατεβάσετε» τη νέα C7 αλλά… καμουφλαρισμένη! Κι όμως, το έκανε κι αυτό η GM, προσέφερε ένα επικείμενο μοντέλο της σε scoop μορφή! Χωρίς δηλαδή να αποκαλύπτει λεπτομέρειες της τελικής του μορφής!

Σίγουρα αυτό θα ήταν κάτι… καινούριο για τη Polyphony Digital, την εταιρεία που εξελίσσει το συγκεκριμένο video game.

Εκπροσωπώντας τη Chevrolet, ο αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της εταιρείας, Κρις Πέρι, δήλωσε σχετικά: «Μέχρι τώρα, μόνο οι πιο ικανοί δοκιμαστές της Corvette είχαν την ευκαιρία να πιέσουν αυτό το πρωτότυπο στο όριο. Τώρα, μετά από αυτή τη ξεχωριστή συνεργασία με το Gran Turismo, μπορούμε για πρώτη φορά να δώσουμε στους λάτρεις της αυτοκίνησης την ευκαιρίας να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία, οδηγώντας κάτι που ακόμα δεν κυκλοφορεί στο δρόμο»!

Advertisement
Advertisement

Όσο για τα πραγματικά, τελικά αποκαλυπτήρια της νέας Corvetter, θα πραγματοποιηθούν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, τον προσεχή Ιανουάριο.
[nggallery id=1131]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)