Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο Ντιτρόιτ ο διάδοχος της Enzo

Ελλάδα 6:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο Ντιτρόιτ ο διάδοχος της Enzo

ΝΕΑ

Στο Ντιτρόιτ ο διάδοχος της Enzo

ΝΕΑ

Το νέο υπεραυτοκίνητο της Ferrari είναι έτοιμο και σύμφωνα με πληροφορίες θα παρουσιαστεί τον Ιανουάριο του 2013 στην έκθεση του Ντιτρόιτ. Ο διάδοχος της Enzo, με κωδική ονομασία F70, θα συνδυάζει έναν ατμοσφαιρικό V12 με δύο ηλεκτροκινητήρες, για συνολική ισχύ 900 PS! Τις περασμένες δύο εβδομάδες η Ferrari παρουσίασε στο περίπτερό της στο Παρίσι το πλαίσιο του νέου της «σκληροπυρηνικού» μοντέλου, το οποίο είναι κατά 20% πιο ελαφρύ από αυτό της Enzo και ταυτόχρονα κατά 27% πιο άκαμπτο.

Advertisement
Advertisement

Εκμεταλλευόμενοι την τεχνογνωσία της ιταλικής εταιρείας από το χώρο της Formula 1 και χρησιμοποιώντας υλικά όπως το ανθρακόνημα, οι μηχανικοί της Ferrari θα παρουσιάσουν ένα supercar με χαμηλό βάρος και εντυπωσιακές επιδόσεις. Το υβριδικό σύστημα HY-KERS θα αναλάβει να περιορίσει τη μέση κατανάλωση και την εκπομπή ρύπων σε «γήινα» επίπεδα.

Όσον αφορά την τελική όψη της F70, οι γραφίστες προσπαθούν να… δουν κάτω από τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα και να παρουσιάσουν τη δική τους εκδοχή, όπως αυτή του KGP Spy Photography που σας παραθέτουμε.[nggallery id=698]