Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο Λος Άντζελες το Kia Forte

Ελλάδα 19:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο Λος Άντζελες το Kia Forte

ΝΕΑ

Στο Λος Άντζελες το Kia Forte

ΝΕΑ

Την πρόσκληση για την πρεμιέρα του Forte στην προσεχή έκθεση του Λος Άντζελες, δημοσίευσε μέσω του facebook η Kia. Το μικρομεσαίο sedan, μήκους 4,56 m, θα κυκλοφορήσει ως Κ3 στην Κορέα, ενώ στη βόρεια Αμερική έχει βαφτιστεί Forte και σε άλλες αγορές Cerato. Η εξωτερική σχεδίαση είναι κοινή και η διαφοροποίηση έχει να κάνει με την ποιότητα υλικών στο εσωτερικό και τους διαθέσιμους κινητήρες.

Advertisement
Advertisement

Κυρίαρχο χαρακτηριστικό στη σχεδίαση του νέου Forte, είναι η έντονη κλίση της πρώτης και της τρίτης κολώνας. Σε συνδυασμό με τα στενά πίσω παράθυρα, χαρίζουν στο τετράθυρο μοντέλο της Kia εμφάνιση που θυμίζει coupe μοντέλο. Η νέα μάσκα – σήμα κατατεθέν όλων των νέων μοντέλων της κορεάτικης εταιρείας – ενώνεται με τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα. Σε αυτά ενσωματώνονται και φώτα ημέρας, τεχνολογίας LED. Στην ουρά του αμαξώματος ξεχωρίζουν τα μακρόστενα φώτα και ο μεγάλος προφυλακτήρας.

Μέσα στο 2013, η γκάμα του Forte θα ενισχυθεί με δύο ακόμη αμαξώματα: το 5θυρο hatchback και το δίθυρο coupe. Θεωρείτε δύσκολο πάντως να αποφασιστεί η εισαγωγή του στην Ευρώπη, καθώς το κοινό προτιμά τα hatchback μοντέλα και στη συγκεκριμένη κατηγορία κυκλοφορεί το ιδιαίτερα δημοφιλές ceed.[nggallery id=1090]