Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στη Νέα Υόρκη η CLA45 AMG

Ελλάδα 2:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στη Νέα Υόρκη η CLA45 AMG

ΝΕΑ

Στη Νέα Υόρκη η CLA45 AMG

ΝΕΑ

Πριν από μερικά 24ωρα είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε στους γαλλικούς δρόμους τη νέα Mercedes-Benz CLA. Ένα άκρως ενδιαφέρον μικρομεσαίο σεντάν που εκφράζει πλήρως τη νέα φιλοσοφία της μάρκας. Ωστόσο οι Γερμανοί έχουν ως αναπόσπαστο κομμάτι της αυτοκινητικής τους φιλοσοφίας και τις επιδόσεις, που έρχονται σε υπερθετικό βαθμό μέσω των μοντέλων που έχουν τη «φροντίδα» της AMG.

Advertisement
Advertisement

Σύντομα λοιπόν θα δούμε στους δρόμους και τη CLA45 AMG, την οποία έχουμε έως τώρα δει μόνο μέσω του play station 4! Στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης υπήρξε μία πριβέ εκδήλωση όπου το νέο μοντέλο επιδόσεων παρουσιάστηκε σε λίγους και εκλεκτούς αλλά χωρίς να έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες.

Διέρρευσαν όμως τα πλάνα της Mercedes που θέλουν το τετράθυρο όχημα της με τη κουπέ εμφάνιση να αποκαλύπτεται στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης που θα λάβει χώρα από τις 29 Μαρτίου έως τις 7 Απριλίου, στο Jacob Javits Center.

Ξέρουμε πάντως πως θα εξοπλίζεται από τον 4κύλινδρο κινητήρα βενζίνης, χωρητικότητας 2 lt., εξελιγμένο από το τμήμα επιδόσεων της Mercedes ώστε να φτάνει τα 360 PS και τα 45,9 kgm ροπής από τις 2.250 έως τις 5.000 rpm!

Advertisement
Advertisement

Ως αποτέλεσμα, η CLA45 AMG θα χρειάζεται λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα για τα 0-100 ενώ η τελική της ταχύτητα θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.
[nggallery id=1889]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)