Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στη Γενεύη το ανανεωμένο Duster

Ελλάδα 10:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στη Γενεύη το ανανεωμένο Duster

ΝΕΑ

Στη Γενεύη το ανανεωμένο Duster

ΝΕΑ

Μπορεί από τη Dacia να μην έχουμε πληροφορηθεί κάτι σχετικά με την παρουσία της στην έκθεση της Γενεύης, όμως είδαμε… σημάδια ζωής από την εισαγωγική εταιρεία της Γερμανίας. Μέσω της σελίδας της στο facebook έκανε γνωστό ότι θα γίνουν δύο πρεμιέρας στην ελβετική πόλη.

Advertisement
Advertisement

Αν και δε δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, η μία θα αφορά το ανανεωμένο Duster, όπως σας είχε ενημερώσει το NewsAuto.gr από τον περασμένο Δεκέμβριο. Η εικόνα του προσιτού SUV στην ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία δεν θα απέχει πολύ από το αυτοκίνητο που θα παρουσιαστεί στη Γενεύη. Το εμπρός μέρος αναμένεται να παραπέμπει στο νέο Sandero, με την κεκλιμένη μάσκα να εκτείνεται μέχρι τα φωτιστικά σώματα.

Θα περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμη για να μάθουμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τη Dacia να φρεσκάρει τη γκάμα των κινητήρων, αντικαθιστώντας τον ατμοσφαιρικό 1.6 105 PS με τον turbo 1.2 TCe, ισχύος 115 PS. Την εμφάνισή του αναμένεται να κάνει και ο εξαιρετικά οικονομικός 1.5 dCi, στην έκδοση με τα 90 PS.[nggallery id=1893]