Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα δούμε την ανοικτή A-Class;

Ελλάδα 13:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα δούμε την ανοικτή A-Class;

ΝΕΑ

Πότε θα δούμε την ανοικτή A-Class;

ΝΕΑ

Η κυριαρχία στην αγορά των premium αυτοκινήτων προϋποθέτει το λανσάρισμα όσο το δυνατόν περισσότερων μοντέλων. Audi, BMW και Mercedes «γεμίζουν» διαρκώς τη γκάμα τους και αυτή η τάση θα συνεχιστεί χωρίς διακοπή τα επόμενα χρόνια. Στη Στουτγάρδη ρίχνουν μεγάλο βάρος στην κατηγορία των μικρομεσαίων μοντέλων, όπου πλέον διαθέτουν τη 5θυρη A-Class και την 4θυρη με coupe σχεδίαση CLA.

Advertisement
Advertisement

Αρχίζοντας από το… τέλος, μέσα στο 2015 αναμένεται να λανσαριστεί η cabrio έκδοση της A-Class. Θα φέρει υφασμάτινη οροφή για περιορισμό του βάρους αλλά και τους κόστους, τετραθέσιο εσωτερικό, ενώ επανασχεδιασμένο θα είναι το πίσω μέρος. Η γκάμα των κινητήρων δεν θα περιλαμβάνει λογικά τα βασικά σύνολα, αλλά τις πιο ισχυρές μονάδες. Θα έχει προηγηθεί το 2014 το τρίθυρο μοντέλο, το οποίο ίσως κάνει πρεμιέρα για το κοινό το ερχόμενο φθινόπωρο στη Φρανκφούρτη.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η CLA Shooting Brake προγραμματίζεται να εμφανιστεί μέσα στο 2014 ενώ σύντομα, πιθανόν τον Απρίλιο στην έκθεση της Σαγκάης, θα αποκαλυφθεί η GLA, ο αντίπαλος δηλαδή των Audi Q3 και BMW X1.[nggallery id=1701]