Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε έρχεται το νέο Nissan Note;

Ελλάδα 11:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε έρχεται το νέο Nissan Note;

ΝΕΑ

Πότε έρχεται το νέο Nissan Note;

ΝΕΑ

Η ευρωπαϊκή γκάμα της Nissan θα αποκτήσει ένα σημαντικό μέλος μέσα στο 2013, το νέο Note. Η επόμενη γενιά του μικρού πολυμορφικού έχει λανσαριστεί ήδη στην Ιαπωνία και στην Ευρώπη αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Ειδικότερα, όπως έμαθε το NewsAuto.gr, στην Ελλάδα… θα λανσαριστεί στα τέλη καλοκαιριού ή αρχές φθινοπώρου.

Advertisement
Advertisement

Η ευρωπαϊκή έκδοση του Note θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Σάντερλαντ μαζί με το Qashqai και θα έχει μικρές σχεδιαστικές αλλαγές σε σχέση με το εικονιζόμενο μοντέλο για την ιαπωνική αγορά. Πέρα από την αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής και τους πλούσιους χώρους, το αυτοκίνητο της Nissan θα ξεχωρίζει από το νέο υπερτροφοδοτούμενο 1.2 turbo, ισχύος 98 PS. Ο τρικύλινδρος DIG-S (Direct Injection Gasoline – Supercharged) θα εξοπλίσει σύντομα και το νέο Micra.

Σε συνδυασμό με σύστημα start/stop και το επόμενης γενιάς κιβώτιο XTRONIC CVT (συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων) θα προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση (κάτω από 4 lt/100 km) και εκπομπές CO2 κάτω από το όριο των 100 g/km. Πλουσιότερος θα είναι και ο εξοπλισμός, με στοιχεία όπως το σύστημα περιμετρικών καμερών για διευκόλυνση  κατά την οπισθοπορεία και το παρκάρισμα.[nggallery id=1516]