Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρόγευση για τη νέα S-Class

Ελλάδα 0:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόγευση για τη νέα S-Class

ΝΕΑ

Πρόγευση για τη νέα S-Class

ΝΕΑ

Εδώ και αρκετούς μήνες, έχει εντοπιστεί η S-Class να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης φέροντας βαρύ καμουφλάζ. Τα αποκαλυπτήρια της γερμανικής λιμουζίνας δεν θα γίνουν πάντως στο Παρίσι. Αντίθετα, η Mercedes θα παρουσιάσει στη γαλλική πρωτεύουσα ένα γλυπτό που απεικονίζει τη σιλουέτα του αμαξώματος, αλλά και τρισδιάστατες εικόνες με σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement

Από τις φωτογραφίες τις οποίες έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes, διαπιστώνουμε την έντονη κλίση της πρώτης κολώνας, αλλά και τις έντονες ακμές που διατρέχουν το αμάξωμα. Η νέα S-Class θα είναι ελαφρά μεγαλύτερη σε διαστάσεις από το απερχόμενο μοντέλο, ενώ θα εξοπλίζεται με σημαντικά πιο οικονομικούς στην κατανάλωση κινητήρες. Ανάμεσά τους θα βρίσκεται και ο V8 4.7 με ισχύ 435 PS.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ναυαρχίδας της Mercedes αναμένεται να γίνει είτε το Μάρτιο στη Γενεύη είτε σε ένα χρόνο από τώρα στη Φρανκφούρτη, με τις πωλήσεις να αρχίζουν πριν το τέλος του 2013. Αργότερα θα κυκλοφορήσει η υβριδική plug-in έκδοση αλλά και η κορυφαία σε δύναμη και επιδόσεις S63 AMG.[nggallery id=431]