Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρεμιέρα τον Απρίλιο για την Mercedes GLA;

Ελλάδα 19:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρεμιέρα τον Απρίλιο για την Mercedes GLA;

ΝΕΑ

Πρεμιέρα τον Απρίλιο για την Mercedes GLA;

ΝΕΑ

Αφού παρουσιάστηκε η CLA, όλοι στη Mercedes στρέφουν πλέον την προσοχή τους στη GLA. Οι Γερμανοί πατάνε… γκάζι για να κατασκευάσουν το compact πολυτελές SUV που θα κοντραριστεί εμπορικά με τις BMW X1 και Audi Q3.

Advertisement
Advertisement

H GLA μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με την A-Class και τη B-Class. Βασικός κινητήρας θα είναι ο γνωστός 2,1lt πετρελαίου, απόδοσης 143PS. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας

οι Γερμανοί μελετάνε να βγάλουν και δικίνητη έκδοση με τον diesel των 1,6lt απόδοσης 115PS. Είναι κάτι που δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, αφού η άποψη οτι τα SUV πρέπει να είναι τετρακίνητα ακόμα υπερισχύει στην Στουτγάρδη.

Πάντως, αυτή την περίοδο, η GLA πραγματοποιεί δοκιμές στους χιονισμένους δρόμους της Σουηδίας και πιο συγκεκριμένα η GLA 45 AMG. Πρόκειται για την “καυτή” έκδοση , η οποία  με τον 2λιτρο κινητήρα της Mercedes αποδίδει 354 PS και 45,9 kgm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Αυτή την περίοδο πραγματοποιεί δοκιμές στους χιονισμένους δρόμους της Σουηδίας η GLA 45 AMG. Πρόκειται για την έκδοση επιδόσεων, η οποία θα εξοπλίζεται με το γνωστό 2λιτρο κινητήρα της Mercedes στην έκδοση των 354 PS και 45,9 kgm ροπής. Το «καυτό» SUV θα χρειάζεται λιγότερο από 5 sec για να φθάνει τα 100 km/h, ενώ η τελική ταχύτητα θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Η κίνηση θα περνά μόνιμα σε όλους τους τροχούς μέσω του 7τάχυτου AMG SPEEDSHIFT με διπλό συμπλέκτη.

Η πρεμιέρα της GLA φημολογείται ότι θα γίνει τον Απρίλιο στην έκθεση της Σαγκάης, καθώς η αγορά της Κίνας είναι ιδιαίτερα σημαντική και για τη Mercedes. Τα αποκαλυπτήρια της AMG θα λάβουν χώρα το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη.

 

Advertisement

[nggallery id=1547]