Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου για το νέο VW Golf

Ελλάδα 2:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου για το νέο VW Golf

ΝΕΑ

Πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου για το νέο VW Golf

ΝΕΑ

Φαίνεται ότι η παρουσίαση νέων αυτοκινήτων σε χώρους τέχνης είναι η νέα τάση. Έτσι μετά το Lexus LS και την αποκάλυψή του σε έκθεση φωτογραφίας στο Σαν Φρανσίσκο, έρχεται η σειρά του νέου Golf. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Wolfsburger Allgemeine, η έβδομη γενικά του δημοφιλούς μικρομεσαίου της Volkswagen θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στο κοινό στις 4 Σεπτεμβρίου, στη νέα Εθνική Πινακοθήκη του Βερολίνου.

Advertisement
Advertisement

Λίγες εβδομάδες αργότερα θα ακολουθήσει η παρουσία του Golf στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού. Η παραγωγή του θα αρχίσει μέσα στον Αύγουστο, ενώ η έναρξη των πωλήσεων έχει προγραμματιστεί για το Νοέμβριο. Το νέο μοντέλο της Volkswagen θα βασίζεται στο πάτωμα «MQB» του γερμανικού ομίλου, το οποίο μοιράζεται με μοντέλο όπως τα νέα Audi A3 και Seat Leon.

Όπως σας έχει ενημερώσει έγκαιρα το NewsAuto.gr, το 7ης γενιάς Golf εκτός των γνωστών TSI (1,2lt και 1,4lt) θα διαθέτει και έναν ολοκαίνουργιο diesel, που εξελίσσεται αυτή την περίοδο. Πιο αναλυτικά, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι αυτός θα έχει χωρητικότητα 1.600 cc, θα αποδίδει περίπου 116 PS, θα καταναλώνει κάτω από 5lt/100km και ανάλογα την έκδοση (κιβώτιο κλπ) θα εκπέμπει ακόμα και κάτω από 100g/km.

Παράλληλα θα υπάρχει και μία plug-in υβριδική έκδοση απόδοσης περίπου 245 ίππων με κατανάλωση 5.6 lt/100 km. Από εκεί και πέρα, το νέο Golf θα είναι μεγαλύτερο και πιο φαρδύ σε μέγεθος, από τη σημερινής γενιάς. Θα έχει λιτό σχεδιασμό, με έντονα κεκλιμένο εμπρός τζάμι και χαμηλή γραμμή οροφής. Το εσωτερικό θα είναι εντελώς νέο, με τα όργανα μάλιστα να έχουν μία πιο οδηγοκεντρική σχεδίαση, έχοντας μία κλίση προς τον οδηγό, κάτι που έχουμε συναντήσει και σε αυτοκίνητα της Alfa Romeo.

Advertisement
Advertisement

 

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σαν καινούργια από την Volkswagen Bank