Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια είναι η ταχύτερη Mercedes;

Ελλάδα 10:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια είναι η ταχύτερη Mercedes;

ΝΕΑ

Ποια είναι η ταχύτερη Mercedes;

ΝΕΑ

Μία ενδιαφέρουσα «κόντρα» θα στήσει η Mercedes, στο περιθώριο του 24ωρου αγώνα του Νίρμπουργκρινγκ, στις 19 Μαΐου. Τέσσερα μοντέλα παραγωγής της AMG θα προσπαθήσουν να αντισταθούν στο μονοθέσιο F1 της γερμανικής ομάδας, το οποίο θα οδηγεί ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Advertisement
Advertisement

Πρώτα θα ξεκινήσει η νέα A45 AMG των 360 PS, πίσω από το τιμόνι της οποίας θα κάθεται ο Μπερντ Μεϊλάντερ, επίσημος οδηγός του safety car της Formula 1. Θα ακολουθήσουν η E63 AMG S των 585 PS με τον πρώην οδηγό της F1 και του DTM Καρλ Βέντλινγκερ, η SLS AMG GT3 με ισχύ άνω των 500 PS και οδηγό των πρώην πρωταθλητή του DTM Μπερντ Σνάιντερ και η SLS AMG Black Series των 631 PS, την οποία θα οδηγεί ο Νίκο Ρόσμπεργκ.

Τελευταίος θα λάβει το σήμα της εκκίνησης ο Μίκαελ Σουμάχερ. Ο πολυπρωταθλητής της Formula 1 θα προσπαθήσει να προσπεράσει έναν προς έναν τους «αντιπάλους» του στη διαδρομή των 20,8 km, έχοντας υπό τις… εντολές του την Mercedes F1 W02 του 2011 με τα 750+ PS.

«Το να οδηγείς στο Νορντσλάιφε με μονοθέσιο της F1 θα είναι μία αξέχαστη εμπειρία, τόσο για μένα όσο και για τους φίλους της ταχύτητας. Η θρυλική διαδρομή είναι η τέλεια τοποθεσία για τη συγκεκριμένη μάχη», σχολίασε ο Σουμάχερ. «Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο θα αργήσει ο Μίχαελ να ξεκινήσει ώστε να μας προλάβει στη γραμμή του τερματισμού», δήλωσε από την πλευρά του ο Ρόσμπεργκ.[nggallery id=2540]

Advertisement
Advertisement