Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πιο έτοιμη στη Γενεύη η Disco Volante

Ελλάδα 17:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιο έτοιμη στη Γενεύη η Disco Volante

ΝΕΑ

Πιο έτοιμη στη Γενεύη η Disco Volante

ΝΕΑ

Στη περυσινή διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, ένα από τα μοντέλα που τράβηξαν το μάτι ήταν η Disco Volante που δέσποζε στο περίπτερο της Touring Superleggera. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, η ιταλική εταιρεία φαίνεται πως ολοκλήρωσε τον κύκλο δημιουργίας του πρωτότυπού της. Το όμορφο αλλά άδειο στο εσωτερικό σασί, έχει εξελιχθεί σε ένα πραγματικό, έτοιμο προς πώληση (κατά παραγγελία) αυτοκίνητο. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο V8 κινητήρας χωρητικότητας 4.7 lt που εφοδίαζε και την Alfa Romeo 8C Competizione, καθώς και πολλά μηχανικά της μέρη.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο της δημιουργίας αυτού του διθέσιο grand tourer, η Touring Superleggera, έγινε εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων αλλά και αλουμινίου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι Ιταλοί στο σχετικό δελτίο Τύπου, θέλουν να αποδείξουν πως η κατά παραγγελία δημιουργία σπορ οχημάτων μπορεί να συνεχιστεί και το 21ο αιώνα.

Προς το παρόν, έδωσαν στη δημοσιότητα αυτή τη φωτογραφία που μαρτυρά πως… υπάρχει και ψυχή κάτω από την όμορφη εμφάνιση. Περισσότερα, σε δύο εβδομάδες…
[nggallery id=1897]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)