Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πάει… Φρανκφούρτη η Macan (video)

Ελλάδα 20:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάει… Φρανκφούρτη η Macan (video)

ΝΕΑ

Πάει… Φρανκφούρτη η Macan (video)

ΝΕΑ

Όλα δείχνουν ότι οι δοκιμές εξέλιξης του νέου μεσαίου SUV της Porsche δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν σύντομα, με δεδομένο ότι οι τελευταίες πληροφορίες μεταθέτουν την παγκόσμια πρεμιέρα για το Σεπτέμβριο του 2013 και την έκθεση της Φρανκφούρτης. Μετά τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, πρόσφατα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο video με την «baby Cayenne» να κυκλοφορεί καμουφλαρισμένη.

Advertisement
Advertisement

Η Macan βασίζεται  στην πλατφόρμα του νέου Audi Q5, έχει μήκος γύρω στα 4,5 m και η παραγωγή της θα αρχίσει στα τέλη του 2013 στο εργοστάσιο της Λειψίας. Πρόσφατα, ο επικεφαλής του τμήματος Έρευνας και Εξέλιξης της Porsche, Βόλφγκανγκ Χατζ, υποστήριξε ότι οι ομοιότητες με το μεσαίο SUV της Audi περιορίζονται στο κοινό πάτωμα. «Θα έχει διαφορετικούς κινητήρες, συστήματα μετάδοσης, αναρτήσεις», δήλωσε στο βρετανικό Autocar.

Η γκάμα των κινητήρων της Macan θα περιλαμβάνει και έναν 3λιτρο V6, ισχύος κοντά στα 375 PS και ροπής άνω των 55 kgm. Όπως και στην περίπτωση της Cayenne, τα σχέδια περιλαμβάνουν τόσο πετρελαιοκίνητη όσο και υβριδική έκδοση. Αργότερα, μέσα στο 2014, θα εξοπλιστεί και με 4κύλινδρο σύνολο, το οποίο θα προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση και μειωμένους ρύπους, σε πιο… προσιτή τιμή.[nggallery id=974]