Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οριστικά στο Λος Άντζελες η Jaguar XFR-S

Ελλάδα 16:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οριστικά στο Λος Άντζελες η Jaguar XFR-S

ΝΕΑ

Οριστικά στο Λος Άντζελες η Jaguar XFR-S

ΝΕΑ

Οι πληροφορίες που αναφέραμε στις 15 Νοεμβρίου επιβεβαιώθηκαν και στην προσεχή έκθεση του Λος Άντζελες (28/11-9/12) θα γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα της XFR-S. Η Jaguar έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφία του εμπρός μέρους, με το σήμα R-S στη μάσκα και τις εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα. Το sedan επιδόσεων θα κυκλοφορήσει σε μόλις 200 αντίτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε συλλεκτικό μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Ο αντίπαλος των BMW M5 και Mercedes E63 AMG θα εξοπλίζεται με αναβαθμισμένη έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου V8 των 5 lt. Η ισχύς ανεβαίνει στα 550 PS και η ροπή στα 69,4 kgm, ενώ θα εξοπλίζεται με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF. Το βρετανικό sedan θα χρειάζεται κοντά στα 4,5 sec για να φθάσει από στάση στα 100 km/h.

Το ξεχωριστό body kit με έμφαση στην καλύτερη αεροδυναμική απόδοση, οι μεγαλύτεροι τροχοί και οι sport πινελιές στο εσωτερικό, θα διαφοροποιούν την κορυφαία έκδοση από την XFR των 510 PS. Στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες φαίνεται το αυτοκίνητο να πραγματοποιεί δοκιμές, φέροντας ελαφρύ καμουφλάζ.[nggallery id=1013]