Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι κινητήρες του νέου Ford Mondeo

Ελλάδα 19:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι κινητήρες του νέου Ford Mondeo

ΝΕΑ

Οι κινητήρες του νέου Ford Mondeo

ΝΕΑ

Περισσότερες λεπτομέρειες για την ευρωπαϊκή έκδοση του Mondeo, η οποία κάνει πρεμιέρα στο Παρίσι, έδωσε στη δημοσιότητα η Ford. Το μεσαίο οικογενειακό της Ford θα κυκλοφορήσει ως 4θυρο sedan, 5θυρο hatchback και station wagon. Παράλληλα, για το 4θυρο θα υπάρχει και υβριδική έκδοση με 2λιτρο βενζινοκινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Η «επανάσταση» αφορά βέβαια την παρουσία του 1.0 EcoBoost, του 3κύλινδρου turbo στην έκδοση των 125 PS, κάτι για το οποίο σας ειχαμε ενημερώσει πρώτοι πριν περίπου τέσσερις μήνες!
Τόσος αυτός όσο και ο 1.6 diesel ECOnetic, υπόσχονται εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και ρύπων για την κατηγορία. Η γκάμα θα περιλαμβάνει επίσης τους 1.5 και 2.0 EcoBoost και το 2λιτρο TDCi. Με τον τελευταίο κινητήρα θα μπορεί να συνδυαστεί και τετρακίνηση.

Το Mondeo θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό μοντέλο της Ford με πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων integral link, για υψηλότερα επίπεδα άνεσης και πιο sport συμπεριφορά στις στροφές. Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας θα είναι αρκετά πλούσιος, περιλαμβάνοντας – μεταξύ άλλων – ενσωματωμένους αερόσακους στις ζώνες των πίσω επιβατών, σύστημα ψυχαγωγίας SYNC και Advanced Active Park Assist, για αυτόματη στάθμευση, τόσο παράλληλα με το δρόμο όσο και κάθετα με την όπισθεν.[nggallery id=608]