Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέες εκδόσεις και τιμές για το Polo

Ελλάδα 21:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες εκδόσεις και τιμές για το Polo

ΑΓΟΡΑ

Νέες εκδόσεις και τιμές για το Polo

ΑΓΟΡΑ

Δύο νέες εκδόσεις προσθέτει στη γκάμα των διαθέσιμων επιλογών για το Polo η Kosmocar – Volkswagen, που παράλληλα, κατεβάζει και τις τιμές. Τα νέα μέλη στην «οικογένεια» της γερμανικής μάρκας είναι οι «MATCH» και «R-LINE», διατίθενται αποκλειστικά με τον κινητήρα 1.2 lt TSI 105 PS σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο 6-σχέσεων ή προαιρετικά με κιβώτιο άμεσης αλλαγής ταχυτήτων DSG 7-σχέσεων.

Advertisement
Advertisement

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός κινητήρα/κιβωτίων ταχυτήτων προσφέρει επιτάχυνση από στάση έως στα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 9.7 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα της τάξης των 190 km/h, με τη κατανάλωση στα 5,3lt/100km στο μικτό κύκλο και τις εκπομπές CO2 στα 124 g/km.

Ας δούμε όμως τι διαφορετικό φέρει η κάθε νέα έκδοση. Η «MATCH» λοιπόν, διαθέτει αναβαθμισμένο εσωτερικό που περιλαμβάνει:
– Σπορ καθίσματα εμπρός σε συνδυασμό ύφασμα / δέρμα
– Δερμάτινο τιμόνι, μοχλό ταχυτήτων με γκρι ραφές και στοιχεία ματ αλουμινίου
– Επένδυση κεντρικής κονσόλας σε ασημί απόχρωση
– Επένδυση αλουμινίου με λογότυπο «MATCH» στο κατώφλι των θυρών
– Επιγραφή «MATCH» στα εμπρός φτερά

Όσο για την έκδοση Polo «R-LINE», όπως συνήθως είναι συνώνυμη του πιο ανήσυχου χαρακτήρα των μοντέλων της γερμανικής μάρκας κι αυτό πιστοποιείται από τις εξής ιδιαιτερότητες:
– Δερμάτινο πολύ-λειτουργικό τιμόνι με στοιχεία ματ αλουμινίου
– Νέος εμπρός προφυλακτήρας με ενσωματωμένο spoiler
– Εμπρός μάσκα σε μαύρο στιλπνό χρώμα με λογότυπο R-LΙΝΕ
– Πλευρικά μαρσπιέ
– Νέος πίσω προφυλακτήρας με διαχύτη
– Αεροτομή οροφής
– Ζάντες αλουμινίου 7Jx16 «Mallory» με ελαστικά 215/45 R16
– Σπορ ανάρτηση (χαμηλωμένο πλαίσιο κατά 15χιλιοστά)

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, οι δύο νέες εκδόσεις περιλαμβάνουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, όπως: μετωπικούς και πλευρικούς αερόσακους νέου τύπου κεφαλής / θώρακα, ESP, Brake Assist, ASR/MSR, EDL (Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό), Hill Hold Assist, προβολείς ομίχλης εμπρός με στατικό φωτισμό στροφής, ηλεκτρικά παράθυρα και εξωτερικούς καθρέπτες, Climatic, σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, καθώς και ηχοσύστημα με cd & mp3 player.

Όμως όπως σας είπαμε, υπάρχουν και νέες μειωμένες τιμές για το Polo, τόσο με κινητήρες βενζίνης όσο και πετρελαίου. Αυτές αφορούν όφελος για τον πελάτη έσω και 1.290€. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως σε συνδυασμό με το όφελος της απόσυρσης, η τιμή έναρξης ενός 3θυρου Polo 1.2 70ps Trendline διαμορφώνεται στα 11.200€, ενώ με τον κινητήρα πετρελαίου 1.2 TDI 75ps στα 12.910€ αντίστοιχα.
[nggallery id=1143]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)