Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες εγκαταστάσεις για τη Nismo

Ελλάδα 20:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες εγκαταστάσεις για τη Nismo

ΝΕΑ

Νέες εγκαταστάσεις για τη Nismo

ΝΕΑ

Η Nissan ανοίγει μια νέα σελίδα για τη Nismo με τα εγκαίνια στη Γικοχάμα της Ιαπωνίας, των νέων κεντρικών εγκαταστάσεων, καθώς και του νέου ερευνητικού κέντρου της Nismo! Πρόκειται για το γνωστό… παρακλάδι επιδόσεων της ιαπωνικής μάρκας που πλέον είναι έτοιμο να επιταχύνει στο παγκόσμιο στερέωμα της σπορ αυτοκίνησης, ενισχύοντας τη φήμη της Nissan στις καινοτόμες τεχνολογίες και στις συναρπαστικές επιδόσεις, με μια νέα σειρά σπορ μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

Κατά την τελετή των εγκαινίων ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nissan, Κάρλος Γκοσν, δήλωσε: «Με τη Nismo, η Nissan διευρύνει τις δραστηριότητές της, εξελίσσοντας μοντέλα υψηλών επιδόσεων που όμως είναι προσιτά σε πολλές αγορές ανά την υφήλιο. Είτε πρόκειται για ένα μικρό αυτοκίνητο ή για ένα σπορ αυτοκίνητο, το μόνο σίγουρο είναι πως το σήμα Nismo του προσφέρει κάτι ξεχωριστό – ποιότητα και τεχνολογία, συνδυάζονται αρμονικά με το ξεχωριστό στυλ, καθώς και με την σπορ οδήγηση που αυτή προσφέρει».

Το πρώτο αυτοκίνητο της Nissan που έχει δεχθεί τις επεμβάσεις του θρυλικού οίκου είναι το Juke. Το συγκεκριμένο μοντέλο διατίθεται ήδη προς πώληση τόσο στην Ευρώπη, όσο και την Ιαπωνία, ενώ πρόκειται να πωληθεί και στις ΗΠΑ, κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Στη συνέχεια, μια νέα έκδοση του 370Z για τις ευρωπαϊκές αγορές, θα είναι το επόμενο αυτοκίνητο που θα διαμορφώσει η Nismo. Το 370Ζ Nismo, έκανε ήδη το παγκόσμιο ντεμπούτο του πρόσφατα και βασίζεται στην πλατφόρμα ενός από τα πιο δημοφιλή και προσιτά σπορ αυτοκίνητα της ιαπωνικής μάρκας.

Εκτός των JUKE & 370Z Nismo, η Nissan δεσμεύεται να λανσάρει και άλλα μοντέλα με το ομώνυμο σήμα. Σε μια τέτοια περίπτωση θεωρείται δεδομένο πως θα συμπεριληφθεί και το supercar της μάρκας, το GT-R. Όπως άλλωστε δήλωσε και ο Γκοσν: «θα ήταν αδιανόητο για εμάς στη Nissan, να λανσάρουμε αυτοκίνητα με το σήμα της Nismo, χωρίς να έχουμε συμπεριλάβει μέσα σε αυτά και το GT-R. Το “συμβατικό” GT-R είναι ήδη ένα παγκοσμίου φήμης supercar που με τις επιδόσεις του, αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο το πάθος και το ταλέντο της Nismo. To GT-R Nismo, θα είναι σίγουρα κάτι ξεχωριστό και ανυπομονώ να το οδηγήσω».
[nggallery id=2090]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement