Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με Lamborghini στο σχολείο…

Ελλάδα 21:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με Lamborghini στο σχολείο…

ΝΕΑ

Με Lamborghini στο σχολείο…

ΝΕΑ

Αν στόχος κάθε 17χρονης είναι να τραβάει τη προσοχή των συμμαθητών και να είναι δημοφιλής στο σχολείο της, τότε η τυχερή κοπέλα που συμμετέχει σε αυτό το video τον έχει πετύχει! Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/Seitan)

Advertisement
Advertisement

Η ιστορία διαδραματίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη. Ένας προγραμματιστής εν ονόματι Άλεν Ουόνγκ, που είναι τόσο επιτυχημένος ώστε να έχει μία μπλε Lamborghini Aventador, αποφάσισε επιστρέφοντας στο Μεγάλο Μήλο (μιας και δραστηριοποιείται πλέον στο Μαϊάμι) να κάνει μία καλή πράξη!

Θυμήθηκε μία παλιά γειτόνισσα του και αποφάσισε να της… κάνει έκπληξη πηγαίνοντας να την πάρει από το σχολείο της με το δημιούργημα της Σαντ’ Άγκατα. Προφανώς όλοι έμειναν άφωνοι, πράγμα που αποδεικνύεται από τις λήψεις των καμερών που είχε τοποθετήσει στην Aventador. Μάλιστα μετά το σχολείο, το μενού είχε βόλτα… downtown, στην Times Square, όπου οι αντιδράσεις των περαστικών δεν διαφοροποιήθηκαν.

Κι αν αναρωτιέστε γιατί όλα αυτά, ο εν λόγω κύριος δημιούργησε ένα ενδιαφέρον βίντεο που απαθανατίζει τις αντιδράσεις ανθρώπων που στη καθημερινότητα τους δεν υπάρχουν… Lamborghini και όσα χρήματα συγκεντρωθούν από τις διαφημίσεις που θα το συνοδεύσουν, θα αξιοποιηθούν ως χρήματα για σπουδές της τυχερής 17χρονης πρώην γειτόνισσάς του!
[nggallery id=2270]

Advertisement
Advertisement