Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Corvette για την Beyonce!

Ελλάδα 10:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Corvette για την Beyonce!

ΝΕΑ

Μία Corvette για την Beyonce!

ΝΕΑ

Ο τελικός του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, το διάσημο Super Bowl, αποτελεί το κορυφαίο τηλεοπτικό προϊόν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τον περσινό αγώνα παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 111,3 εκατ. τηλεθεατές. Φυσιολογικά λοιπόν, ο διαφημιστικός χρόνος είναι πανάκριβος: Τα 30 δευτερόλεπτα κοστίζουν σχεδόν 4 εκατ. δολάρια!

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στους κύριους διαφημιστές είναι οι αυτοκινητοβιομηχανίες, προσπαθώντας να προωθήσουν τα νέα τους μοντέλα. Φαίνεται όμως ότι για το φετινό Super Bowl (στις 3 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη) η Chevrolet επέλεξε ένα διαφορετικό τρόπο να «συστήσει» στο κοινό τη νέα Corvette. Σύμφωνα με τον Τύπο του Ντιτρόιτ, το supercar με τον V8 των 6,2 lt. θα εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Θα δοθεί μάλιστα ως δώρο στην εκρηκτική Μπιγιονσέ, η οποία έχει αναλάβει να ψυχαγωγήσει τους θεατές.

Η έβδομη γενιά της Corvette αναμένεται να έχει ισχύ άνω των 450 PS και να ολοκληρώνει τη διαδικασία 0-100 km/h σε περίπου 4 sec. Η παγκόσμια πρώτη θα γίνει στις 13 Ιανουαρίου, στην έκθεση του Ντιτρόιτ.[nggallery id=1351]