Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κρυφοκοιτάμε τη Ferrari F70!

Ελλάδα 1:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κρυφοκοιτάμε τη Ferrari F70!

ΝΕΑ

Κρυφοκοιτάμε τη Ferrari F70!

ΝΕΑ

Πριν από μερικές ημέρες είχαμε εντοπίσει μία εικόνα σε fan page της Ferrari στο facebook, που υποπτευόμασταν πως αφορούσε τη νέα και παντοδύναμη F70 (ή F150 όπως τιτλοφορείται το σασί της και κάποιοι υποστηρίζουν πως θα ονομαστεί και το όχημα στη τελική μορφή του).

Advertisement
Advertisement

Όπως αποδείχθηκε, ήταν πραγματική αφού η ίδια ακριβώς εικόνα που είχε παρουσιαστεί στην εκδήλωση την οποία αφορούσε η τότε δημοσίευση, «διέρρευσε» και επίσημα από το Μαρανέλο.

Στο καινούριο τεύχος του «Ferrari Magazine» λοιπόν, φιλοξενούνται δύο teaser του νέου υπέρ-αυτοκινήτου της ιταλικής μάρκας, ένα με το εμπρός μέρος κι ένα με το πίσω. Το DNA κοινό με εκείνο της Enzo, πράγμα ξεκάθαρο στα φωτιστικά σώματα αλλά και τη καμπίνα των επιβατών που δεν απλώνεται σε όλο το εύρος του σασί αλλά μόνο σε μέρος αυτού.

Μιλώντας για το σασί, όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο, θα είναι κατασκευασμένο από τεσσάρων διαφορετικών ειδών ανθρακονήματα, που θα του χαρίζουν βάρος μειωμένο κατά 20 κιλά σε σχέση με την Enzo). Παράλληλα, για πρώτη φορά στην ιστορία της ιταλικής μάρκας, η F70 θα φέρει υβριδική τεχνολογία, με τον τοποθετημένο στο κέντρο ατμοσφαιρικό V12 να συνεργάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες με τη συνολική ισχύ να ξεπερνά τα 900 άλογα.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερα αναμένουμε τον προσεχή Ιανουάριο, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.
[nggallery id=1253]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)